2777
2789
عنوان

استرس گرفتم

114 بازدید | 10 پست

سه ماهه اقدامم ماه ااول یه روز افتاد جلو ماه دوم پنج روز عقب ماه سوم ٢٦ ام وقتمه صبح بیبی چک گذااشتم منفی بود غصم گرفت بعد تکرر ادرار گرفتم و؟حالت تهوعم دارم همشم ضف میکنم 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

منم پريودام جلو عقب ميشه از وقتي اقدامم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائم بارداریه خب ب بی ب

جدا ؟؟؟ شمام اینطوردبودید

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
علائم بارداریه خب ب بی ب

من هنوز باردارنشدم ولی چون میگی ضعف داری وو تهوع اینا علایم بارداریع و ب پری ربط نداره و همین ک عقب افتادی خودش کلی علایم رونشون میده حالا دوبارع بی بی بزن ولی اول صب و از اولای ادرار باشع و بی بی چکت هم تاریخ مصرفش نگذشتع باشه دقت کن

من هنوز باردارنشدم ولی چون میگی ضعف داری وو تهوع اینا علایم بارداریع و ب پری ربط نداره و همین ک عقب ...

مرررسی عزیزم