2777
2789
عنوان

نظر میخوام

39 بازدید | 4 پست

مادر شوهرم چند روزی برای اینکه خونشون تعمیرات دارن اومد پیش ما بمونه و هی داره از لحاف و تشکایی که براش پهن کردم ایراد میگیره و میگه شما پایین بخوابین من رو تخت بنظرتون کار من اشتباهه؟ اخه یه اتاق داریم فقط منم میخوام با شوهرم خلوت کنم خبببب :(

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

داره عزیزم ولی اومدن خونه ما بمونن نمیدونم والا تعمیر چیه که نیاز نبود اسباب و اثاثیه جا به جا شه هر ...

😐

خونه قحط بود قبول کردین بیان پیش شما؟ 

پسر یا دختر دیگه ای نداشت؟ 

😐خونه قحط بود قبول کردین بیان پیش شما؟ پسر یا دختر دیگه ای نداشت؟

وااای دقیقا همینو بگو از قصد اومده زندگی مارو خراب کنه هی ایراد میگیره از همچی منم خودم مشکلات دارم باید به جای خواب خانومم فکر کنم والاا