2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی تمام غذاهای آبکی میتونی بریزی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خود قلم رو میریزین یا آب قلم؟

هردو

گاهی از قبل میپذم عصارشو میگیرم و میذارم فریزر هربار کمیشو استفاده میکنم

گاهی ام واسه غذاهایی ک پخت زیاد نیاز دارن خود قلم رو میندازم تا عصارش خوب در بیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هردوگاهی از قبل میپذم عصارشو میگیرم و میذارم فریزر هربار کمیشو استفاده میکنمگاهی ام واسه غذاهایی ک پ ...

چند ساعت زمان می بره که عصاره دربیاد؟ 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
چند ساعت زمان می بره که عصاره دربیاد؟

تو زودپز بذاری ۲_۳ساعت

تو قابلمه ۷_۸ساعت

@دوردنیادرهشتادروز‍   سلام عزیزم خوبین ؟ ببخشید مزاحم شدم .گفته بودید فردا میرید دیدن اون فامیلتون قرار شد یاد اوری کنم 

لطفا اگر ممکنه بپرسید چندوقت خوندن ؟

و اینکه چیزای دیگه ای هم خوندن یا نوشتن جز این ، یا همش تاثیر این ایه بوده ؟

اگر چیزی بهم برااینکه خاستگار با وضع مالی خوب و پولدار بیاد میشناسن ممنون میشم راهنمایی کنن ؟

خدا خیرت دنیا و اخرت بهت بده عزیزم و هرچی اطخدا میخوای بهترشو بهت بده🌸

بی بلا قشنگم منتظر میمونم 🌸🙏🥺

سلام ببخشید دیر شد

بالاخره پرسیدم

دوشنبه؛هزار صلوات هدیه به امام زمان

چهارشنبه؛ سوره فاطر ایه ۴۱رو ۴۰بار بخون

جمعه؛سوره احزاب و سوره مریم

سلام ببخشید دیر شدبالاخره پرسیدمدوشنبه؛هزار صلوات هدیه به امام زمانچهارشنبه؛ سوره فاطر ایه ۴۱رو ۴۰با ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم ک یادت موند بود🌸

همین سه تا کار رو تا یکسال انجام دادن ؟