2777
2789
عنوان

شب چله عروس

187 بازدید | 29 پست

من چند ماهه عقد کردم خانواده شوهرم پر جمعیتن ولی خودمون کم جمعیتیم اونا هم خیلی رسم و رسوم دارن و خیلی براشون مهمه این چیزا ولی خانواده من زیاد نه

حالا الان چند نفر ازونا و چند نفر از خانواده خودمونو دعوت کنیم؟

چی بخریم برا داماد؟

و اینکه چه خوراکی هایی تهیه کنیم؟ 

تزئین چی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه برای داماد هم چله ای میبرن؟یه کاپشن کفش شلوار پلیور یا بافت بخرین براش خوراکی هم معمولا هندونه و آجیل و شیرینی و شکلات و ماهی میبرن ولی اینارو برای عروس میارن من نشنیدم برای داماد ببرن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه برای داماد هم چله ای میبرن؟یه کاپشن کفش شلوار پلیور یا بافت بخرین براش خوراکی هم معمولا هندونه و ...

برای عروس میارن ولی نمیشه که خانواده عروس هیچ کار نکنه فک کنم بازم یه چیزایی باید بخره و شام و اینا تدارک ببینه

مگه برای داماد هم چله ای میبرن؟یه کاپشن کفش شلوار پلیور یا بافت بخرین براش خوراکی هم معمولا هندونه و ...

چند نفرو دعوت کنیم ازونا بنظر شما؟ چون زیادن اونا کلا

توی فامیل ما اینجوریه که توی زمان عقد خانواده داماد میبرن واسه عروسو سال اول بعد از عروسی خانواده عر ...

اووووووو

توی فامیل ما قبلاالبته الان دیگه نمیبرن

قبلا دامادواسه عروس میاورد عروسم همون شب یه چیزایی واسه دامادمیگرفت