2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از دلتنگیام که نبودش باعث میشه واس چیزای بی ربط دیگ ام دلتنگی کنم

دقیقاااااا دلتنگیییییی خیییییلی بدهههه لنتی

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من دلم واسه مجردیم تنگه

من شنيدم جاری بزرگ مامی ماهان خیلی پولداره و زندگی لاکچری داره کاربرها تو سایت ميگفتن کنجکاو شدم بدونم آیا جاری شماست؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من شنيدم جاری بزرگ مامی ماهان خیلی پولداره و زندگی لاکچری داره کاربرها تو سایت ميگفتن کنجکاو شدم بدو ...

مطمئنی منو گفتن عزیزم؟؟ اصلا کجا از من حرف افتاده بود میشه بگی؟؟؟ خخخخ یعنی من انقدر مشهورم؟ من کلا یه جاری دارم اونم وضعشون از ما پایین تره البته خیلی اختلاف نداریم ... چه جالب

مطمئنی منو گفتن عزیزم؟؟ اصلا کجا از من حرف افتاده بود میشه بگی؟؟؟ خخخخ یعنی من انقدر مشهورم؟ م ...

نی نی سایت شجره نامتم درمیاره عضو میشی؟من تازه واردم راهنماییم کنید راز ماز زیاد دارم لو نرم یه وفت🤣🤣🤣

مطمئنی منو گفتن عزیزم؟؟ اصلا کجا از من حرف افتاده بود میشه بگی؟؟؟ خخخخ یعنی من انقدر مشهورم؟ م ...

نه مطمئن نیستم که شما رو گفته باشن کل ماجرا این هست که حرف زندگی لاکچری و پول و ثروت افتاده بود که یه کاربر برگشت به شوخی گفت من جاری مامی ماهان هستم جاری بزرگش بعد این اسم از اون موقع تو ذهن من مونده مامی ماهان. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄