بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از دلتنگیام که نبودش باعث میشه واس چیزای بی ربط دیگ ام دلتنگی کنم
دقیقاااااا دلتنگیییییی خیییییلی بدهههه لنتی
من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من شنيدم جاری بزرگ مامی ماهان خیلی پولداره و زندگی لاکچری داره کاربرها تو سایت ميگفتن کنجکاو شدم بدو ...
مطمئنی منو گفتن عزیزم؟؟ اصلا کجا از من حرف افتاده بود میشه بگی؟؟؟ خخخخ یعنی من انقدر مشهورم؟ من کلا یه جاری دارم اونم وضعشون از ما پایین تره البته خیلی اختلاف نداریم ... چه جالب
مطمئنی منو گفتن عزیزم؟؟ اصلا کجا از من حرف افتاده بود میشه بگی؟؟؟ خخخخ یعنی من انقدر مشهورم؟ م ...
نه مطمئن نیستم که شما رو گفته باشن کل ماجرا این هست که حرف زندگی لاکچری و پول و ثروت افتاده بود که یه کاربر برگشت به شوخی گفت من جاری مامی ماهان هستم جاری بزرگش بعد این اسم از اون موقع تو ذهن من مونده مامی ماهان.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄