2777
2789
عنوان

خودمو باختم😟

293 بازدید | 17 پست

دوروز پیش باشوهرم دعوام شد وسط دعوا گفت توآدم کینه ای هستی حتی بابچه خودت!!! تا چیزی رو تلافی نکنی سر طرف ول کنش نمیشی!

بچه من تازه ۲۲ماهشه!

چه تلافی ای کردم؟😦

الانم باهم سرسنگین هستیم

جالب اینجاست مادرخودشون حتی از خوابش نمیزده صبحانه بهشون بده همشون زخم معده دارن

همیشه خدا هم نشسته داره تلویزیون میبینه بقیه کاراشو بکنن

لابد اون مادرنمونه ایه😬

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

حالاازاون روز یکسره فکرم درگیره ک برای بچم چی کم گذاشتم مگه؟

خداشاهده الانم ک ازشیرگرفتمش و شبها یکسره پامیشه و گاز میگیره یا میگه راه ببر از جاش تکون نمیخوره همه چی گردن منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چ حکمتیه وسط همه دعواها یا بالاخره ی گوشه کناری پای این مادرشوهرا باید کشیده بشع وسط

ب اون نگفتم ک😃

ب شماها میگم😉

الان واسه این کلمه خودتو باختی مردما وقتی حرسشون میگیره چرت پرت میگن باید زیاد جدی نگیری 😆

والا😥😥

جدی نگیر محلشم نزار زیادم حرف بزنه بگو هر موقع خودت پدر نمونه ای شدی اونموقع در مورد مادر بودن من نظر بده

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

شوهر من سر دعوا خیلی چیزا میگه بعد دعوا میگم حجالت نمیکشی میگه اخه از ته دل نیس که تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که... منم جدی نمیگیرم مردا همشون همینن

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
جدی نگیر محلشم نزار زیادم حرف بزنه بگو هر موقع خودت پدر نمونه ای شدی اونموقع در مورد مادر بودن من نظ ...

مرسی حتمااینبار میگم😙😍

شوهر من سر دعوا خیلی چیزا میگه بعد دعوا میگم حجالت نمیکشی میگه اخه از ته دل نیس که تو دعوا حلوا خیرا ...

چلغوزای بی خاصیت😤

عزیزم نقطه ضعف هر مادری بچه شه ، چون میدونه شما روش حساسی احتمالا توی بحثتون گفته که شما رو ناراحت کنه .. وگرنه از مادر به بچه کسی نزدیک تر نیس ، در ضمن حتی توی ذهن خودت راجب مادر همسرت قضاوت نکن ، اگه منو و شما عروس، واسه مادر همسرمون مهم نباشیم قرار نیس بچه شم نباشه 

چلغوزای بی خاصیت😤

😂😂😂

عزیزم نقطه ضعف هر مادری بچه شه ، چون میدونه شما روش حساسی احتمالا توی بحثتون گفته که شما رو ناراحت ک ...

پس من چی؟

دلم گرفته😢😢😢

کثافت پشت کرد بهم خوابید معذرت خواهی هم نکرده

حالاازاون روز یکسره فکرم درگیره ک برای بچم چی کم گذاشتم مگه؟ خداشاهده الانم ک ازشیرگرفتمش و شبها یک ...

همینطوربن

هرچی کمتر سرویس بدی عزیزتری

ادعاشونم که کشته مارو

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪