2777
2789
عنوان

وکالت چجوریه

49 بازدید | 7 پست

لطفاااا کمکم کنید😩

من امسال نهم هستم،من از کلاس هفتم تصمیمم این بود که برم طراحی دوخت چون علاقه داشتم اما طراحی دوخت واقعا صبر و حوصله میخواد که من ندارم و فکر میکنم خانوادم نمیتونن از پس هزینه های بر بیان و زیاد در آمد خاصی نداره

یه روز یکی بهم گفت تو که معدلت نوزده به بالا هست برو نظری اونجا دیگه واقعا به حرفش فکر کردم 

الان موندم باید چیکار کنم از اونور میخام برم تیزهوشان نهم به دهم ثبت نام کنم که شیش تومان میگیرن آموزش سه درس ریاضی،فارسی،علوم رو بدن موندم تیزهوشان برم یا نه شنیدم که رو کنکور تاثیر می‌زاره و مدرسه خوب قبول میشن یعنی بهتر از دولتی هی به این فکر میکنم پدر من که داره زحمت می‌کشه هزینشو میده یوقت قبول نشم شرمندشون بشم 

الان بین نظری و فنی حرفی ای گیج شدم اگر برم نظری میرم انسانی وکالت یا معلمی بعد شنیدم که میگن وکالت خیلی خیلی سخته باید سالها دری بخونی کار آموز زیر دست یه وکیل بشی و اینا و زبون میخواد راستش من زبون دارم ولی کم میتونم از حقم دفاع کنم میشه یکم راهنماییم کنین من باید تا فردا معلوم کنم نظری برم یا نه یا اصلا تیزهوشان برم یا نه😭

بعدش بگم که من در آمد رو به علاقه ترجیح میدم بیشتر دنبال درآمدم

من سال دهم انسانیم خودم‌

به قد وکالت رفتم، و باید از همین الان   درستو خوب بخونی

بنظرم برو وکالت

کاریه که درآمدش بی نظیره

برای منم دعا کن بتونم به این شغل برسم چون دارم زحمت میکشم

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته حقوق کسی رو میخواد ک واقعا مطالعه کنه از طرفی وکالت دوندگی داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

من سال دهم انسانیم خودم‌به قد وکالت رفتم، و باید از همین الان درستو خوب بخونیبنظرم برو وکالتکاریه ...

امیدوارم موفق باشی عزیزم🫶

انسانی سخته؟من فقط در آمد میخام در آینده بخاطر همین میگم وکالت وگرنه همچین علاقه خاصی بهش ندارم

و میشه بگی که بنظرت برم تیزهوشان یا نه؟

خب خیلی سردرگمم که چه رشته ای برم

چی دوس داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

امیدوارم موفق باشی عزیزم🫶انسانی سخته؟من فقط در آمد میخام در آینده بخاطر همین میگم وکالت وگرنه همچین ...

قربونت برم💋

ببین بستگی به شخصه داره که درس خون باشه یانه، تو انسانی فقط باید بخونی

ریاضیش کلا ۴ فصله راحت

ولی درسایی که باید حفظ شه زیادن

ولی من چون خودم به عشق وکالت میخونم برا مراحل

جز عربیش که اصلی ترین درس انسانیه و به شدت سخته از نظرم.

ببین به نظرم برو اگه میتونی ازش بر بیای

خوب اگه علاقه نداری نرو

چون وکالت دوندگی داره

سختی داره

وقتی علاقه نداشته باشی این حجم از سختی رو ببینی جا میزنی

برو رشته ای که دوس داری

بنطرم طراحی دوختم نرو من خودم رفتم ثبت نام کردم قبل انسانی بعدش زود پشیمون شدم و اطلاع دادم اسممو حذف کنن

چون همش خیاله که میتونی به درآمد برسی

از نرم درآمدی نداره

تو  مدارس چیز خاصی نشون نمیدن و  فقط وقت خودتو تلف میکنی 

فقط کلاسایی که پول میگیرن خوب یاد میدن

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...