2777
2789
برو بابا خودت رو جمع كن  تو كى هستى كه براى ما متاسفى هنوز بزار عضو بشى بعدا بيا حرف بزن ديگم م ...

طریقه برخورد با دیگرانو تمرین کن یعنی درحد صفری صفر روی فرهنگتم خیلی کار کن 

گیلدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای جامعمون متاسفم ک همچین آمایی توشه ک اینقدر بی فرهنگن و همه جا خودشونو نشون میدن شما حتی بلد نیس ...

هه منظورت همون جامعه اى كه دارى توش زندگى ميكنى ديگه تو فكر كردى حرف زدن بلى فرهنگتم كه صفره🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هه منظورت همون جامعه اى كه دارى توش زندگى ميكنى ديگه تو فكر كردى حرف زدن بلى فرهنگتم كه صفره🤣🤣🤣

ن همین جامعه ای ک امثال شماها توشه ک به همه میپرین به همه تهمت میزنین 

گیلدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برو بابا با بى فرهنگ نميتونم بحث كنم 

من به شما بی ادبی یا توهینی نکردم شما هرچی از تو دهنت دراومد گفتی حالا من بی فرهنگ شدم یا شما 

من به شما بی ادبی یا توهینی نکردم شما هرچی از تو دهنت دراومد گفتی حالا من بی فرهنگ شدم یا شما 

من به شما توهين نكردم حتى مخاطبم هم شما نبودى برو ناپيك هارو دوباره بخون بعد ببين چى به چى شده 

خدارو شكر تو اون جامعه اى كه تر توش زندگى ميكنى من نيستم 

آره تو جامعه بی فرهنگ ها زندگی خداروشکر ک تو جامعه من نیستی 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

من به شما توهين نكردم حتى مخاطبم هم شما نبودى برو ناپيك هارو دوباره بخون بعد ببين چى به چى شده 

شما استاتر به من گفتین من پسرم تهمت الکی زدین مگه من بیمارم اگه پسرم بودم ترسی نداشتم با همون کاربری پسر میومدم 

آره تو جامعه بی فرهنگ ها زندگی خداروشکر ک تو جامعه من نیستی 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

اگه شخصيت داشتى كه ريپلايم نميكردى برو ديگه جواب بى فرهنگ هايى مثل تو رو نميدم هرچقدر دلت ميخواد زر بزن و جفتك بنداز    باى😁

اگه شخصيت داشتى كه ريپلايم نميكردى برو ديگه جواب بى فرهنگ هايى مثل تو رو نميدم هرچقدر دلت ميخواد زر ...

دیدی شخصیتتو نشون دادی با این حرفات 🐵🐵🐵🐵

اگه شخصيت داشتى كه ريپلايم نميكردى برو ديگه جواب بى فرهنگ هايى مثل تو رو نميدم هرچقدر دلت ميخواد زر ...

فکرکردی چون خودت جفتک همه مثل توان همه رو مثل خودت خر فرض میکنی