بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گزارش زدن دیگه.. اون ب این پرید این به اون... اخه کی میخایم بفهمیم عقاید هرکس به خودش مربوطه اخه ب ...
والا در حال بحث کاملا منطقی بودیم که بهم گفتن میخوام روزی که قطع امید شدی ببینمت!!!!!!! البته ناراحت نمیشما چون خدا خودش شاهده و هر دعاییو قبول نمیکنه. من برای طرز فکر و منطق ایشون توی بحث متاسفم فقط
عزیزم من که نگفتم راست میگه ازش پرسیدم از کجا متوجه شدی که اگر دلیلی داره بگه وگر نه بی دلیل به کسی تهمت نزنه.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
برو بابا خودت رو جمع كن تو كى هستى كه براى ما متاسفى هنوز بزار عضو بشى بعدا بيا حرف بزن ديگم منو ريپلاى نكن تو از همه مريض تر هستى ، استارتر گفت مرد هست منم بهش گفتم دارى شوخى ميكنى حالا تو حمله كردى به ما برو خدا روزيتو جاى ديگه بده
برو بابا خودت رو جمع كن تو كى هستى كه براى ما متاسفى هنوز بزار عضو بشى بعدا بيا حرف بزن ديگم م ...
برای جامعمون متاسفم ک همچین آمایی توشه ک اینقدر بی فرهنگن و همه جا خودشونو نشون میدن شما حتی بلد نیستی با یکی چ جوری حرف بزنی بعد به من میگی خودمو جمع کنم اول یاد بگیر درست حرف زدنو بعد به بقیه بگو چ کارکنن