2777
2789
عنوان

الان بی بی چک بزنم

129 بازدید | 21 پست

روز ۶ ام تاخیرمه

الان بزنم جواب میده یا ن

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره جواب میده اما فردا صبح زود هم تکرار کن. من خودم همین موقعا تست زدم. فردا صبحش کله سحر هم تست زدم ...

من ۶ روز تاخیر دارم

و امروز ۳۸ امین روز سیکلمه

زود نیست برا تست؟؟

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

اره جواب میده اما فردا صبح زود هم تکرار کن. من خودم همین موقعا تست زدم. فردا صبحش کله سحر هم تست زدم ...

باردار باشی هروقت بزنی جوابش درسته

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

شب زدی مثبت بود؟؟

روز چندوم تاخیرت زدی؟

نه عزیزم دوروزه ب عادت نشون میده

عزیزم ۶ روزه گذشته از تاریخم و من پریود نشدم 

من ۶ روز تاخیر دارمو امروز ۳۸ امین روز سیکلمهزود نیست برا تست؟؟

نه زود نیست منم در اصل بعد سه روز  روز تاخیر تست زدم... من سه روز قبل موعدم منتظر پریود بودم اما تا موعدم خبری نشد...  ... سه روز  رو هم اضافه صبر کردم مجموعا شد شش روز

شب زدی مثبت بود؟؟روز چندوم تاخیرت زدی؟

اره زدم سریع در عرض دو سه ثانیه مثبت شد پر رنگ... شک کردم گفتم ساید بی بی چک خرابه فردا صبحش سه و نبم صبح دوباره بی بی زدم دوباره سریع در چند ثانیه مثبت سد

نه زود نیست منم در اصل بعد سه روز روز تاخیر تست زدم... من سه روز قبل موعدم منتظر پریود بودم اما تا ...

منفی بود🥲

میگم بزنی نشون میده بی بی چک دورز به عادت ماهانه نشون میده الان بزن معلوم میشه بیا تو تاپیک بگو مام ...

منفی بود🥲💔