2777
2789
عنوان

ازدواج

410 بازدید | 36 پست

میگن امسال بخاطر اینکه جمع ۲۰۲۵ عدد۹شده و عدد خوش یمنی هست ازدواج ها زیلد بوده و خیلی از روابط طولانی مدت به ازدواج ختم شده و بلاتکلیفی ها برطرف شده ،مثلا سلبریتیای زیادی این اواخر ازدواج کردن .

ولی الان من مثلا به خودم نگاه میکنم میبینم این اخیرا خواستگار نداشتم حتی چه برسه به ازدواج یا اینکه تو سایت هم مثل سابق کسی دیگه تاپیک نزده که خواستگار دارم حتی دیگه به اون شکل که قبلا بود دیگه ندیدم کسی بگه چه دعایی بخونم برا خواستگار خیلی کم شده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زیر ۲۳هستی شوهرت گیرت میادوگرنه برو سراغ ی کاری تو این دوره پسره ۴۰ساله میره دختر ۲۰ساله میخاد

من خواستگارام تازه از ۲۴ سالگی شروع شدن قبلش هیچی نداشتم جز یکی دو مورد که خواستگار محسوب نمیشن

همچنان امیدوار

خرافاتی بیش نی

تو اطراف خودم کسیایی رو این اواخر دیدم که مطمئن بودم اینا حالا حالاها ازدواج نمیکنن اگر هم بکنن با ادمی که خیلی لاکچریه ازدواج میکنن ولی هم زود ازدواج کردن هم ادمی که باهاش ازدواج کردن خیلی ساده هست کلا صد پله از سطح خودشون پایینتره ،خیلی عجیبه 

اگر زیر ۲۳هستی شوهرت گیرت میادوگرنه برو سراغ ی کاری تو این دوره پسره ۴۰ساله میره دختر ۲۰ساله میخاد

سن ازدواج دختر بین 25 تا 33 هست اصولا 

الانم اکثر دخترا دارن تو 30 31 نامزد میکنن

اون پسر 40 ساله ای که میره دنبال یه دختر بچه باسن نشور 20 ساله خودش مشکل داره وگرنه ادمای بافرهنگ و هدفدار اصلا سراغ دختر بچه های خام  22 20 ساله نمیرن 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A