2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 26 پست
پسرم که راضی.هردو بچه هامم چون وقت نزاشته براشون اصلا یادش نمی افتن

امیدوارم هزچی به صلاحتون هست پیش بیاد

الان زندگی ها همه پر از مشکل هستن

تنها زندگی کردن سخته

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها باونه این زندگی دوست داشتن بود چون هیچ شرایط مشابه ای نداشتیم.ولی من جنگیدم و زندگی کردم این اخرها دیدم اون دیگه بیخیال من و زندگی شده منم بیخیال شدم.هربار میگفت برو نمیخوامت ولی من فکر میکردم از عصبانیت ولی جدی بود.شما جای من بودین زندگی میکردین بازم

مشاور برو اولا دوما همه آدما مثل هم نیستن البته ک آقایون همشو ووووون نقایص زیادی دارند ولی قطعا خودت هم خیلی کارها و گردن گرفتی و مسولیت پذیری قبول کردی اونم خیالش راحت شده خیلی جاها ما از دوست داشتن طرف مقابل راه رو برای اون همواره برای خودمون ناهموار میکنیم الانم مردی ک کنار زنو بچه نبوده و از جدایی احساس رضایت داره برات مهم نباشه سخته ولی غیر ممکن نیست من خودم جدا شدم و بعد دوسال با ی بچه ازدواج کردم مردی ک حامی نیست و همراه نیست فقط نقش ویترین داره

مشاور برو اولا دوما همه آدما مثل هم نیستن البته ک آقایون همشو ووووون نقایص زیادی دارند ولی قطعا خودت ...

این یه بار ازدواج کرده بود و بچه اش رو الان بعد ۱۸سال میبینه.

[QUOTE=398382206]مشاور برو اولا دوما همه آدما مثل هم نیستن البته ک آقایون همشو ووووون نقایص زیادی دارند ولی قطعا خودت ...[/QUOTE

درسته ولی وقتی از یه طرف نقصی داره باید از جای دیگه جبران بشه ولی نبود تو زندگی ما

[QUOTE=398382206]مشاور برو اولا دوما همه آدما مثل هم نیستن البته ک آقایون همشو ووووون نقایص زیادی دا ...

خوب وقتی نبود وخودت جورشو کشیدی بچه هاتم اکی هستن نگران نباش میگم یکم سخته ولی غیر ممکن نیست خودتو قوی بگیر و اگه میگم برو مشاور ن برای ادامه زندگیت برای نظام و تقویت روحیه خودت ک یهو خالی نکنی و حرفی ک اون موقع مشاور ب من زد ب شما میگم همیشه آنقدر محکم و قوی باش ک بچه هات بهت ببالند ن ک بگن زندگی اونجوری بهتر بود مامان همش ناراحت یا...

تنها باونه این زندگی دوست داشتن بود چون هیچ شرایط مشابه ای نداشتیم.ولی من جنگیدم و زندگی کردم این اخ ...

درود بر شما زن هایی مثه شما واقعا قابل ستایش هستند 

نه نمیموندم

جایی که ارزشتو نمیفهمن و قدر دان زحماتت نیستن نباید بمونی 

یک زن ارزشمنده و لایق عشق و احترام 

شما تو اون زندگی حس ارزشمندی و کافی بودن داشتی؟ 

میدونم خیلی سخته بود تحمل اون روزا ولی بخاطر خودت و بچه ها و رابطه ت تلاش کردی اما نشد حداقل اینکه پیش خودت و بچه ها و وجدانت آسوده ای که همه تلاشتو کردی

متاسفم برا همچین شوهری لیاقتش همون زن ها و دخترا خیابونی بذار سرش با همونا گرم بشه هزار و یک درد بی درمون جسمی و روحی بگیرش 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

تنها باونه این زندگی دوست داشتن بود چون هیچ شرایط مشابه ای نداشتیم.ولی من جنگیدم و زندگی کردم این اخ ...

درود بر شما زن هایی مثه شما واقعا قابل ستایش هستند 

نه نمیموندم

جایی که ارزشتو نمیفهمن و قدر دان زحماتت نیستن نباید بمونی 

یک زن ارزشمنده و لایق عشق و احترام 

شما تو اون زندگی حس ارزشمندی و کافی بودن داشتی؟ 

میدونم خیلی سخته بود تحمل اون روزا ولی بخاطر خودت و بچه ها و رابطه ت تلاش کردی اما نشد حداقل اینکه پیش خودت و بچه ها و وجدانت آسوده ای که همه تلاشتو کردی

متاسفم برا همچین شوهری لیاقتش همون زن ها و دخترا خیابونی بذار سرش با همونا گرم بشه هزار و یک درد بی درمون جسمی و روحی بگیرش 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!