2777
2789
عنوان

طبیعیه یا نه

82 بازدید | 8 پست

۷ هفتمه تا دوسه روز پیش حالم خراب بود از تهوع و حساس شدن به بو و هیچی نمیتونستم بخورم الان هیچطورم نیست نگرانم میکنه اینقد زود علائم قطع شدن برای شماهم؟ نکنه کوچولوم چیزیش شده؟؟😥😥😥

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

اینا ربطی به سلامت جنین نداره اینا همینه میگیره ول میکنه تا اخر بارداری الکی اسنرس نگیر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اینا ربطی به سلامت جنین نداره اینا همینه میگیره ول میکنه تا اخر بارداری الکی اسنرس نگیر

اخه قبلا یه سقط داشتم سر اون یهو علائمم قطع شد استرسی شدم دوباره🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه قبلا یه سقط داشتم سر اون یهو علائمم قطع شد استرسی شدم دوباره🫠

نه توکل کن به خدا الان فقط دو تا علائم خطره که حواست باید باشه یکی خونریزی یکی درد غیر قابل تحمل بقیه اش چیزی نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه توکل کن به خدا الان فقط دو تا علائم خطره که حواست باید باشه یکی خونریزی یکی درد غیر قابل تحمل بقی ...

اره ندارم این دوتارو سر اون یکیم تا نرفتم سونو نفهمیدم رشدش متوقف شده بود اصلا ن درد داشتم ن خونریزی انشاالله که بخیر بگذره دوهفته دیگه دکترم نوبت داده تا اون موقع. انشاالله ک چیزی نیست❤️

اره ندارم این دوتارو سر اون یکیم تا نرفتم سونو نفهمیدم رشدش متوقف شده بود اصلا ن درد داشتم ن خونریزی ...

انشالله به سلامت به دنیا بیاد 

زیاد سوره حجرات بخون برای حفظ جنین از خطرات خیلی خوبه من خودم کلا تا استرس میگرفتم میخوندم

انشالله به سلامت به دنیا بیاد زیاد سوره حجرات بخون برای حفظ جنین از خطرات خیلی خوبه من خودم کلا تا ا ...

مرسی عزیزم حتما

کلا تمام علائمت قطع شده؟

اره ولی خب ظهری که غذا خوردم فهمیدم هنوز ناهار نمیتونم درست بخورم فکر کنم طبیعیه یکم خیالم راحت شد