2777
2789
عنوان

بچه های شما هم هررررروز چیز جدیدی می خوان

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
خرج دختر زیاده و مجبورید خواسته هاشو برآورده کنید وگرنه میره از پسرای دیگه طلب پول میکنه البته نه هم ...

والا ۱۳ سالش هست 

چند تا کلاس مختلف می ره 

لباس خوب می خریم و ...

خدایی برای این قر و فرها دیگه کم میاربم 

پدرش با کاراش مخالفه ولی پیشش میگه باشه و پول می ده درحالی که خودمون مدام تو حساب. و کتابیم !!میگه ب ...

محدود کنین بچتونو ولی آگاهانه...

بزارین بفهمه ک اینکار براش مفید نیست

شما خودتون اول باید رو شناخت این چیزا و مسائل کار کنین  برای خودتون و براتون مهم باشه تا دخترتون هم که چشمش به شما و پدرتونه متوجه بشه و یاد بگیره نره سمتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلاا تو بچگی اصلااا این طور نبود از وفتی وارد کلاس ۷ و ۸ ام شد این طوری شد

مدرسه ش بالاشهره یا رفقای پولدار داره؟ میترسه کم بیاره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

باهاش صحبت کنین دلیلشو بگین که چرا باید اینکارو کنه و چرا نبایددو اینکه ببینین دوستاش کیان ، آدم باه ...

اصلا قانع نمیشه 

مسکل دخترم اینه می خواددنفر اول باشه تو همه چیز 

حتی مو. و رنگ و عروسک و لباس و کفش و ..‌ 

پدرش پیش من میگه نه پیش دخترم اوکی می ده و دخترم مسائل رو از چسم منومی ببنه

خب اشتباه همسرت همینه 

باهاش حرف برن بگو چیزی در خانواده ما قانونه برای همه هست همه باید پایبند باشند 

کار بد بده نمیشه جلو من بد باشه با اون نه 

والا ۱۳ سالش هست چند تا کلاس مختلف می ره لباس خوب می خریم و ...خدایی برای این قر و فرها دیگه کم میار ...

رنگ و کاشت و اجازه ندید 

برای سنش مناسب نیس 

یا حداقل فقط کاشت و یه بار بذارید انجام بده 

بفهمه که چیز خاصی نیس که آرزوشو داره 

سعی کن دوست باشید که باهاتون راحت باشه 

و هر چیزی که میشه رو براتون تعریف کنه 

میتونید پیش روانشناسم ببرید 

ولی چون دوران بلوغه این چیزا عادیه 

سعی کنید درک کنید

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من دوتا پسر دارم نه چیزی نمیخوان خودم براشون ب عنوان جایزه چیز میز میگیرم

پسرها خیلی بهترن  و قانع ترن 

پسر من اصلاا ابن مسکلات رو نداره و پولاشووجع می کنه و یه وسیله به درد بخور می خره یا براش پارسیان می خرم ولی دخترم ...‌

اصلا قانع نمیشه مسکل دخترم اینه می خواددنفر اول باشه تو همه چیز حتی مو. و رنگ و عروسک و لباس و کفش و ...

همین مو و رنگ و لباس و ...

اینارو از کجا دیده و خواسته ؟ 

خب اول شدن که تو این چیزا نیست 

هرکی از مد نیوفته یعنی نفره اوله ؟ کتابچه یا صوت های زیادی هست که مبتونه بخونه و ببینه و گوش کنه و بفهمه

بزارین تو خونه خودتون گوش کنین بلند کمی همش، بدون اینکه بفهمه بخاطر اونه ، بالاخره اونم تو اون خونه هست میشنوه میفهمه و تو خلوتش فکر میکنه بهش...

چون لجبازه نباید مستقیم بهش تحمیل کنین ولی غیرمستقیم حتما انجام بدین 

مدرسه ش بالاشهره یا رفقای پولدار داره؟ میترسه کم بیاره

نه 

مدرسه متوسط هست .‌دولتی 

من می دونم دخترم فقط برای این که توومدرسه تو چشم باشه داره این کار رو می کنه ! از دوستا کسی نو رنگ نکرده 

ناظم مدرسه سال گذشته خیلی چیزا رو ممنوع کرده بود ولی امسال ناظم عوض شده و خیلی چیزا رو ازاد اعلام کرده و اینا هم دارن سو استفاده می کنن ..

همین مو و رنگ و لباس و ...اینارو از کجا دیده و خواسته ؟ خب اول شدن که تو این چیزا نیست هرکی از مد نی ...

چی بگم خواهر ..‌معلما که از دست اینا موندن چیکار کنن 

نو جوان خییلی سخته 

خییلی .. 

میگه هر روز بریم بیرون و پارک 

می گم ما که هر هفته پنج شنبه و جمعه می ریم میگه نه کافی نیست !

چی بگم خواهر ..‌معلما که از دست اینا موندن چیکار کنن نو جوان خییلی سخته خییلی .. میگه هر روز بریم بی ...

خب اگه علاقه داره بره بیرون و فعاله کلا، جاهای خوب و مفید دستشو بند کنین عزیزم

اگه این نیازی که داره از سمت شما تامین نشه میره خودش از طریق های دیگه تامین میکنه ..

مثلا کارهای فرهنگی تو مسجد محل که مطمئن باشه یا جاهای مفید دیگه ... من خودم تو مسحد هزارتا کلاس میرفتم و وقت نمیکردم به مسائل این چنینی فکر کنم ، چون اونجا مربیان خوبی هم داره 

بزارین فکرش سمت رنگ مو و اینا نره 

کار کنین سرگرم مسائل مهم تر بشه