2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 67 پست
آره منم دیگه تصمیم گرفتم رولی برم چون از چند تا از دوستامم پرسیدم از رولی راضی بودن

ببین همه هر دستگاهی که رفتن پایین ببکینی‌‌ رو جواب نگرفتن من همون جلسه های اول کامل جواب گرفتم فکر کن اون قسمت در کل ۷ یا ۸ تار خیلی نازک در میاد 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستم خیلی در میاد

نمیدونم والا ولی دست باید زود جواب بده :/ 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

یه اپراتور به من گفت نمیگن به مراجعه کننده که تو جلسات شارژ دیگه نباید ژیلت استفاده کنه تا جلسات طول ...

وای جدی میگی؟ 😯

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

نمیدونم والا ولی دست باید زود جواب بده :/

همه قبلش بهم گفتن دست دیر جواب میده ولی نه دیگه انقدر 

حالا جدای از اینکه کلا خیلی خوبم نتیجه نگرفتم دردش برام غیر قابل تحمل شده دیگه با شاتی  

همه قبلش بهم گفتن دست دیر جواب میده ولی نه دیگه انقدر حالا جدای از اینکه کلا خیلی خوبم نتیجه نگرفتم ...

نمیدونم والا  دست برا من زود جواب داد رولی رفتم . رولی برو 

خانم همسایه ما رفت بعد شیش جلسه گفت دیگه سالی یه بار بیا من خودم این بار برم جلسه ششم هست زیر بغل خوبه ولی زیر شکم مثل روز اول کامل دراومده ولی داره خودش میریزه....خانمه گفت تو جلسه پنجم یا ششم دوباره کلا در میاد میریزه دیگه نمیدونم تیتانیوم میرم

☃️

من از چانه ام و سیبیل مو سیاه ضخیم در میاد بنظرت لیزر جواب میده چه دستگاهی برم؟؟ تنبلی تخمدان دارم

آره اونا جواب میده اگه تک و توکم باشه یه روش دیگه انجام میدن الان اسمشو یادم نیست 

چون تنبلی تخمدان دارین نمیدونم تاثیری داره یا نه با خود پزشک جایی که میرید مشورت کنید بهتون میگن ولی میدونم لیزر رو ضخیما تاثیر داره 

من از چانه ام و سیبیل مو سیاه ضخیم در میاد بنظرت لیزر جواب میده چه دستگاهی برم؟؟ تنبلی تخمدان دارم

اول باید ببینی مشکل هورمونی نداری کیست تخمدانتو برطرف کنی بری دکتر زنان بگی واسه موهای چونت خودشون قرص میدن بعد دو سه ماه یا نمیدونم هفته مصرف کن اگه جواب نگرفتی برو لیزر آره جواب میده اما اول برو دکتر

☃️