در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
یه اپراتور به من گفت نمیگن به مراجعه کننده که تو جلسات شارژ دیگه نباید ژیلت استفاده کنه تا جلسات طول ...
وای جدی میگی؟ 😯
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
همه قبلش بهم گفتن دست دیر جواب میده ولی نه دیگه انقدر حالا جدای از اینکه کلا خیلی خوبم نتیجه نگرفتم ...
نمیدونم والا دست برا من زود جواب داد رولی رفتم . رولی برو
خانم همسایه ما رفت بعد شیش جلسه گفت دیگه سالی یه بار بیا من خودم این بار برم جلسه ششم هست زیر بغل خوبه ولی زیر شکم مثل روز اول کامل دراومده ولی داره خودش میریزه....خانمه گفت تو جلسه پنجم یا ششم دوباره کلا در میاد میریزه دیگه نمیدونم تیتانیوم میرم
من از چانه ام و سیبیل مو سیاه ضخیم در میاد بنظرت لیزر جواب میده چه دستگاهی برم؟؟ تنبلی تخمدان دارم
اول باید ببینی مشکل هورمونی نداری کیست تخمدانتو برطرف کنی بری دکتر زنان بگی واسه موهای چونت خودشون قرص میدن بعد دو سه ماه یا نمیدونم هفته مصرف کن اگه جواب نگرفتی برو لیزر آره جواب میده اما اول برو دکتر