2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 67 پست
منم رولی رفتم با ۶ جلسه تقریبا ۸۰ درصد جواب گرفتم البته دستگاه رولی یکم تعداد جلساتش بیشتره ولی واقع ...

والا شاتی بیش از ۱۵ جلسه رفتم و در میاد 😂 دیگه میخوام برم رولی

من میخواستم برم نرم پس یعنی 🥲

والا چی‌ بگم 

بخوام خیلی دقیق بگم اینجوریه که موهام تقریبا نازک شده مخصوصا اونجاهایی که خیلی ضخیم بود ولی حجمش کم نشده اگه بذارم چند ماه بگذره از آخرین جلسه ای که رفتم (مثلا ۳ ماه) کامل پر و بلند رویش داره هنوز 

خیلی شدید هم درد داره جلسات اول دردش خیلی کم بود الان اصلا برای من یکی قابل تحمل نیست واقعا 

بعد پرزی درار و پر دراد بازم خوب نیست دیگه باید یه فکری کنی براشون دوباره 

آدم یه مهمونی میخواد بره یه استخر میخواد بره جدای از اون بهداشت رو باید رعایت کنه 

نمیشه هی موها رو شیو نکنی یا اپیلاسیون نکنی چیه که میرم لیزر 

نتیجه خیلی خوبی نداشته واسه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چی‌ بگم بخوام خیلی دقیق بگم اینجوریه که موهام تقریبا نازک شده مخصوصا اونجاهایی که خیلی ضخیم بود ...

آزمایش دادی شما قبلش ؟

شاید یچیزیتون اوکی نبوده آخه این مارکو شنیدم خوب بوده اکثریت

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

اول که رولی رفتم همه میگفتن بده.  نتیجه نمیگیری‌ ولی خدایی خیلی خوب بود و کاارساز

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

من تیتانیوم میرم دردش انگار درد مرگهانقد درد داره کمرم میخواد نصف بشه زیز بغل وبیکینی دردش وحشتتناک ...

من تازگی تصمیم گرفتم برم با این دستگاه همین الان پشیمون شدم😂😂😂

والا چی‌ بگم بخوام خیلی دقیق بگم اینجوریه که موهام تقریبا نازک شده مخصوصا اونجاهایی که خیلی ضخیم بود ...

یه اپراتور به من گفت نمیگن به مراجعه کننده که تو جلسات شارژ دیگه نباید ژیلت استفاده کنه تا جلسات طولانی شه، باید اپیلاسیون کنه چون ژیلت هی تحریک رویش میکنه وقتی تو شارژی دیگه نباید تحریک کنی

من تازگی تصمیم گرفتم برم با این دستگاه همین الان پشیمون شدم😂😂😂

درجشو بگو کم کنه برات

من انگار سادیسم دارم میگم درجشو کم نکن اشکال نداره😬😬اخه یبار گفت درجه کم دیر جواب میگیری

مهدی 🤎

درجشو بگو کم کنه براتمن انگار سادیسم دارم میگم درجشو کم نکن اشکال نداره😬😬اخه یبار گفت درجه کم دیر ...

خب ادم میره که جواب بگیره دیگه، من اصلا تحمل دردم ندارما، فک کن یه ساعت پماد بی حسی زدم باز نتونستم اپلاسیون کنم. خوب جواب داده این لیزره برات؟

یه اپراتور به من گفت نمیگن به مراجعه کننده که تو جلسات شارژ دیگه نباید ژیلت استفاده کنه تا جلسات طول ...

عه به من همچین چیزی نگفته بودن 

من الان تو شارژم یعنی اینایی که در میاد رو اپیلاسیون کنم ؟! بعد جلسات شارژم رو برم؟! 

آزمایش دادی شما قبلش ؟شاید یچیزیتون اوکی نبوده آخه این مارکو شنیدم خوب بوده اکثریت

آره اتفاقا سر یه جریانی مجبور شدم آزمایش کامل بدم حتی هورمون هامم چک بشه همه چی اوکی بود

نازک شده ها ولی کم نه 

اگه مثلا یکم دیرتر از جلسه شارژم برم کامل در میان😂

اول که رولی رفتم همه میگفتن بده. نتیجه نمیگیری‌ ولی خدایی خیلی خوب بود و کاارساز

آره منم دیگه تصمیم گرفتم رولی برم چون از چند تا از دوستامم پرسیدم از رولی راضی بودن 

کجا درمیاد ؟ اگه هر ماه میری بیکینی طبیعیه دربیاد ولی بقیه جاها نه . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱