2777
2789

تاپیک دومه من الان چکار کنم 

من چند روز پیش رفتم بیرون گوشیمو نبردم مامانم گوشیمو بر میداره به یکی زنگ بزنه دستش میخوره رو تیک تاک دوتا زنه افغانی میان بالا میگن بک ن ت ش بی تربیت بابام شنیده میگه این شبا زیر پتو چکار میکنه فلان من اصلا کاری نمیکنم تو اینستاگرام هستم الان چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک عالم😂

بگو من ک مسئول پستای اینستا نیستم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خاک عالم😂بگو من ک مسئول پستای اینستا نیستم

تیک تاک منظورمه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

هرچی بخواهی توضیح بدی بدتره. اونا برداشت های خودشون را دارند. به نظرم مهمترین کاری که یک جوون می تونه بکنه اینکه از این سوشال مدیا ها خارج بشه. تا مغز بتونه خودش را در مسیرش قرار بده.

من جات بودم خودمو میزدم به ننه من غریبم بازی گریه میکردم میگفتم بابا اینجوری راجبه من فک میکنه😑منو اینجوری شناختین؟! اون تبلیغه تیک تاک بوده 

خودمو از شدت گریه میزدم به غش😂 مامان بابام به غلط کردن میوفتن 

ببین این اپ ها هوش مصنوعی دارن یعنی چی؟ یعنی باتوجه به علاقه مندیهای تو وبهت چیز میز نشون م یده

پس اگه اون دوتا زن افغانی یهو اومده دلیلش اینه قبلش تو چیزای مشابه دیدی که برات اینارو اورده