2777
2789
عنوان

سهمیه در کنکور

132 بازدید | 18 پست

راستش یه چیزی خیلی برای عجیبه این روزا

یکی از هم کلاسی های دانشگاه و هم خوابگاهم به طرز عجیبی دندون روزانه قبول شد البته با سهمیه نمیدونم ۴۵ درصد یا ۶۰ درصد

با اینکه ما ورودی ۴۰۰ بودیم و اون اکثر درساشو پاس نمیشد و خوش گذرون بود فقط این ترم آخرو چون اجازه ادامه رفتن به کارآموزی هارو نداشت و چند تا از درساشو پاس نشده بود ،مرخصی گرفت و از اسفند تا تیر مثلا چقدر درس خونده که دندون آورده تازه باید دوباره یازدهم و دوازدهم رو امتحان میداد

نمیدونم ولی من  هر کسیو میتونم تصور کنم قبول شه جز اون تازه تو این ترمی که مرخصی گرفته بود یه بار تو اوتوبوس دیدمش که می‌خواست بره دوست پسرشو شهر دیگه ببینه

یعنی اینقدر..... سهمیه تاثیر داره😐

سهمیه تا ۲۵ درصد بیشتر نداریم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همینقدر 

ولی سهمیه فقط ۵ درصد و ۲۵ درصد داریم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

اینم بگم که از بس درساشو پاس نمیشد گاهی می‌ترسید امتحان بده و سر جلسه نمی‌رفت یا یکی دیگه از بچه هار ...

نمیشه اگر در این حد ضعیف باشه تاپ قبول نمیشه باید یه حداقلی بیاره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

سهمیه تا ۲۵ درصد بیشتر نداریم

مطمئنم بیشتر سهمیه داره خودش میگفت از ۲۵ بیشتر سهمیه دارم

ولی دقیقا نمیدونم چند درصد

ولی خیلی... عجیبه ،من قبلا نمیدونستم اینقدر سهمیه رو قبولی تاثیر داشته باشه تا الآن دیگه برام ثابت شد

مطمئنم بیشتر سهمیه داره خودش میگفت از ۲۵ بیشتر سهمیه دارمولی دقیقا نمیدونم چند درصدولی خیلی... عجیبه ...

عزیزم تو‌سایت کنکور وقتی میخوای ثبت نام کنی چک کن  

تا ۲۵ بیشتر نیس

اوکی من زیاد در جریان میزان سهمیه ها نیستم عزیزمحتما همینقدر بوده سهمیه جانبازان

بله ۲۵ درصد 

خیلیم تاثیر داره