2777
2789
عنوان

جبهه نگیرین

100 بازدید | 4 پست

فقط برام جالبه چرا یه نفر میگه خانواده شوهرم یا اقواممون اینجوری بهم گفتن میگین برو بزنش برو جواب بده نگو که هیچی نگفتی من باشم جررش میدم مو به سرش نزار راه نده خونت محلش نده براش تره هم خورد نکن ........

ولی یکی میگه رفتم جواب دادم دلم خنک شد شستم گذاشتم کنار یا یکی میگه آنقدر زدمش تا دفعه آخرش باشه .....بهش میگین سلیطه خیلی کارت زشت بود می‌تونستی با ملاحظه تر برخورد کنی آروم باش و بی اهمیت از کنارش رد شو و فراموش کن ......

یعنی واقعا راستشو بگین همین حالا یکی از اعضای فامیلتون که مثلاً بزرگ تر از شماهم هست هرچی بگه هیییچی نمی‌گین ...

ببینین یه خانمی بود ده سال همیشه خواهر شوهر اش میزدنش به بهانه های مختلف کل فامیل میگفتن زنه بدبخت یا میگفتن بی عرضه عرضه نداره دفاع کنه خواهر شوهرا مادرشوهر هم میبردن بعد ده سال زنه یه چوب می‌کنه تو چاه دستشویی همینا که میرسن از دم آنقدر می‌زنه راهی بیمارستان میشن باز همون فامیل دور هم گفتن زنیکه سلیطه احترام سرش نمیشه چقدر زن باید بی شعور باشه 

آره واقعا چرا

نمیدونم چرا احساس میکنم این ادما دوست دارن همیشه اه و ناله زن رو بشنون و شکست رو همیشه قبول کنن ......چون به زن قوی فقط میتونه هر کسی که بهش داری اسیب میزنه و ابروشو میبره و تحقیرش میکنه رو به هر قیمتی شده از زندگیش حذف کنه اگر هم طرف هیچ راهی برای حذفش نیست پس باید دل و بزنه دریا ادمش کنه بترسونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باحالی واقعا دمت گرم اصلا مردم همینن دیگه هر کاری کنی میگن کاش فلان کار میکردی ، نمیشه که رضایت همه رو جلب کرد ، پس باید فقط به رضای قلبت فکر کنی و حرف بقیه رو به کتفت هم حساب نکنی 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

خیلی باحالی واقعا دمت گرم اصلا مردم همینن دیگه هر کاری کنی میگن کاش فلان کار میکردی ، نمیشه که رضایت ...

قربونت نظر لطفته ولی واقعا تو خلقت بشرم موندم....خداییش همین جا دیدم طرف میگه اقوام اینجوری گفتم با حتی میگن مادر بززگمون بعد همه میگن جواب بده دیگه پیشش نرو محل نده بهش ...ولی بکی میاد میگه جواب دادم میگن خاک تو سرت بی ادب سر چه سفره ای بزرگ شدی احترام بزرگ تره یادت ندادن سلیطه....بلا نسبتتون