2777
2789

سرچیزی که توش دخالت نمیتونید بکنید بحث و ناراحتی نکنید

قد دسته ما نیست

چهره دست ما نیست

اما ارایش دست ماس

هیکل دست ماس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شوهرت راضیه؟

شوهرم خیلی راضیه ولی من همش ازخودم ناراضیم همش میگم بهش اون۱۸۵قدشه

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چند نفر گفتن خانوم بالا165 نردبونه

تمومش نمیکنید؟نردبون نیس گل هستش اما یادت نره اخلاقت گل باشه 165 یا 180 کسی رو بخاطر قدش تحسین نمیکنن چ ریزه بودن خوب باشه چ قدبلندی اگرر جایی بخاطر قدت تحقیر یا تشویق شدی بدون باادمای ناجورافتادی موفق باشید 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
نمیخام بحث یا دعوا بشه یا هرچی ولی مگه آدم دست خودشه؟واقعا کی تو این هزاران میلیارد آدم دنیا خودش ق ...

بابا کیانا ول کن خیلیم خوبی والا همه ک تعریف کردن شاید از نظر بعضی خانوما بالا165 نربونه

تیکر کنکورمه گذاشتم ببینم اومدنی یادم بیوفته زودی برم😅😂
شبیه همیم با یک کیلو تفاوت بچه دارید؟

بلههه

یه دختر ۲ سال و ده ماهه

من قبل عید ۵۰ بودم

تو عید ۵۱ شدم😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیخام بحث یا دعوا بشه یا هرچی ولی مگه آدم دست خودشه؟واقعا کی تو این هزاران میلیارد آدم دنیا خودش ق ...

دقیقا منم میخاستم اینو ب اون خانم بگم اما متاسفانه توهین کردن وعصبی شدم . حرف منم همینه عزیزدلم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
الان شما دارین سر یه چیز که کل ادم میدونن خوبه بحث میکنین😊😊😊😊😊دستتو بده دوستم بریم  .کاش ک ...

بریم اجی😎😍

تیکر کنکورمه گذاشتم ببینم اومدنی یادم بیوفته زودی برم😅😂

تموم کنیدبروبچ . ی تاپیک واس قدبلندا بزنید چراتاپیک مارو ویرونه میکتید بفرمایید لطفا   بچه ها فعلا پرچم دارما خخخ

دقت کردین همیشه دخترای ریزه و ظریف همسرشون هیکلی میشه؟😁😁

منم ریزه ام.قدم 160 وزنم 60.

همیشه به قیافه م سنم کمتر میخوره.با این که دوتا بچه دارم ولی هیشکی باور نمیکنه😆

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
از من به تو نصيحت حتي اگر از چيزي در ظاهر خودت ناراضي هستي به همسرت عنوانش نكني  من دير فهميدم ...

یعنی چی شد؟

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
من خودم ریزم واصلا دوست ندارم‌ولی شوهرم‌ میگه فقط تو اینجوری خیلیا دوست دارن اینجوری باشن ولی میدونم ...

من ارزوم بود ریزه میزه باشم چیه هیکل درشت ادم سنشم بیشتر نشون میده

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن