2777
2789

شما بالحن توهین حرف زدید ومنم گفتم خواهشا از تاپیک ریزه هابرین مااومدیم دورهم باشیم نیومدیم توهینای شماروتحمل کنیم 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک اصلا نمیکشم بالا خودمو من ناراحتم قدم۱۵۲ وزنم۶۰

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""

بچه ها ریزه ترازمن یاهم قدم نبود؟  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
من ک اصلا نمیکشم بالا خودمو من ناراحتم قدم۱۵۲ وزنم۶۰

ای جونم   منم 150 . 40

اینجا کسی نگفت قد بلند بده تازه همه گفتن قد بلند و ظریف خوبه منظورشون افراد قد بلند و بشدت هیکلیه ک ...

اخه چند نفر گفتن خانوم بالا165 نردبونه

تیکر کنکورمه گذاشتم ببینم اومدنی یادم بیوفته زودی برم😅😂
بچه ها ریزه ترازمن یاهم قدم نبود؟    

شما مگه چندبودی؟

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
ن عزیزم دختر قدبلنمد خوب نیس الیبانی کیمین اولار . نردبون داروخونه نیس ک اصلا هم خوشایند نیس نمیگم ر ...

نمیخام بحث یا دعوا بشه یا هرچی

ولی مگه آدم دست خودشه؟واقعا کی تو این هزاران میلیارد آدم دنیا خودش قدشو انتخاب کرده؟

من خودم هیکلیم هستم نه خیلی ولی استخون بندی درشتی دآرم

خودم و عشقم راضی ایم نظر بقیه مهم نی

درست نیس گلم اینجوری گفتن چون واقعا هیشکی واس ظاهرش خودش تصمیم نگرفته

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

من ۱۵۵ وزن ۵۱

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخه چند نفر گفتن خانوم بالا165 نردبونه

الان شما دارین سر یه چیز که کل ادم میدونن خوبه بحث میکنین😊😊😊😊😊دستتو بده دوستم بریم  .کاش کی همه یاد بگیزن قد و پوست و هزار تا چیز دست خود ادم نیست حتی بدم باشه نباید کسی بگه