2777
2789
منم ی بار دبیرستان بودم میرفتم مدرسه ی دختره دوید دنبالم گفت شما ابتدایی هستی حاااالم بد شد

وای😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم ی بار دبیرستان بودم میرفتم مدرسه ی دختره دوید دنبالم گفت شما ابتدایی هستی حاااالم بد شد

وااای اره بخدا راهنمایی میگفتن دبستانی دبیرستان میگفتن راهنمایی

چی‌بگم والا😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هم بد نیست .من خودم قد بلندم انداممم عاالیه درشت نیستم ولی😜😜😜😜

واااای دادااااش حالا میذاشتی بد باشه چی میشد مگه؟  

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""

البته  قد و كليت هيكل دست آدم نيست ولي تناسب اندام چرا ، مهم اينه با هر قدي تناسب داشته باشيم

قدبلند ظريف عاليه 

ريزه ميزه اگر منظورتون همون ظريف باشه خوبه ولي ريز قد كوتاه و كوچولو خوب نيست 

خداروشکر تنها نیستم 😄  اونایی که کوچیک تر نشون میدن بعد زایمان هم مثل قبل هستن یا تغییر میکنن؟

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

البته  قد و كليت هيكل دست آدم نيست ولي تناسب اندام چرا ، مهم اينه با هر قدي تناسب داشته باشيم ...

یعنی قد کوتاه باید بره بمیره؟

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""

من قدم۱۶۲

وزنم۵۲

لاغرم ولی هیکلم پر 

ریزه میزه محسوب میشوم؟😃😅

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

قد و وزن بگین

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
البته  قد و كليت هيكل دست آدم نيست ولي تناسب اندام چرا ، مهم اينه با هر قدي تناسب داشته باشيم ...

بنظر من اگه ادم‌قدش کوتاه باشه ولی لاغر و خدش اندام خوبه ولی قدش کوتاه باشه و تپل وگردالی اونموقع نه

چی‌بگم والا😑