2777
2789

همه میگن خوبی قدت و اینا ولی نه بنظر خودم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ریزم واصلا دوست ندارم‌ولی شوهرم‌ میگه فقط تو اینجوری خیلیا دوست دارن اینجوری باشن ولی میدونم ...

منم دوس ندارم ولی دختر خالم برعکسِ . بااینکه بچست ولی خیلی بزرگتر نشون میده .درشت و قدبلنده میگه کاش ریزه میزه بودم 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

منم دوس ندارم ولی دختر خالم برعکسِ . بااینکه بچست ولی خیلی بزرگتر نشون میده .درشت و قدبلنده میگه کاش ...

خواهر کوچیکم درشت اندامه ۸سال اختلاف سنی داریم هرکی مارو میبینه فکر میکنه من دختر کوچیکم😂

منم دوس ندارم ولی دختر خالم برعکسِ . بااینکه بچست ولی خیلی بزرگتر نشون میده .درشت و قدبلنده میگه کاش ...

منم فامیلامون بشدت درشتن بشدتا یعنی پا بزارن رو من تمومم نمیددنم چرا اینقد رشتشون اضافست 

چی‌بگم والا😑
منم فامیلامون بشدت درشتن بشدتا یعنی پا بزارن رو من تمومم نمیددنم چرا اینقد رشتشون اضافست 

ما همه ریزیم خونوادگی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
الان همه ریزه ها میان میگن قد بلند بده😑😑😑😑😅😅😅😅

قد بلند بده

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""
خواهر کوچیکم درشت اندامه ۸سال اختلاف سنی داریم هرکی مارو میبینه فکر میکنم من دختر کوچیکم😂

منم ۱۰ سال از دخترخالم بزرگترم اون راهنماییه.  ولی انگار من مدرسه میرم اون دانشجوئه 😐😐😐 شانسِ😐😄

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

من فعلا باردارم گند زده شد تو هیکلم.... ولی با عزمی جزم بعد از زایمان مطمئنم‌میتونم برگردم‌حالت قبل ...

اره منم بعد زایمان مث قبلم شدم فقط یه کوچلو شکم‌موند اونم طبیعیه ولی مشخص نیستا😎

چی‌بگم والا😑

من شکمم تخت شد😁بعده زایمان

منم ی بار دبیرستان بودم میرفتم مدرسه ی دختره دوید دنبالم گفت شما ابتدایی هستی حاااالم بد شد

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""