2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5605 بازدید | 226 پست
دیگ توم بشوخی جوابشو نده بزار ناراحتیتو بفهمه بیاد منطقی حرف بزن و شمام دقیقا مشکلت بگو و بگو اگ ادا ...

واقعا باید رک باشم واقعا اگه اینجوری ادامه بده دیگه ول میکنم میرم .

باید بتونم این بار محکم وایسم رو خواستم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

واقعا باید رک باشم واقعا اگه اینجوری ادامه بده دیگه ول میکنم میرم .باید بتونم این بار محکم وایسم رو ...

ان شالله درست میشه نگران نباش فقط درست رفتار کن ک سواستفاده نکنه. عزت نفس خیلی با ارزشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله درست میشه نگران نباش فقط درست رفتار کن ک سواستفاده نکنه. عزت نفس خیلی با ارزشه

قربونت برم که انقدر خوبی انشالله 

خودمو غرورمو و عزت نفسمو پیدا کردم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

قربونت برم که انقدر خوبی انشالله خودمو غرورمو و عزت نفسمو پیدا کردم

خواهش میکنم عزیرم. حتما پیدا میکنه ورابطتتون ترمیم میکنی همینکه داری تلاش میکنی حفظ کنی تلاش کنی معلومه که میتونی خبر بده حتما 

خواهش میکنم عزیرم. حتما پیدا میکنه ورابطتتون ترمیم میکنی همینکه داری تلاش میکنی حفظ کنی تلاش کنی معل ...

فداتشم عزیزم 

دیشب باهم حرف زدیم مشکلامونو حل کردیم و از این بابت خوشحالم که اون اومد سمتم 

فداتشم عزیزم دیشب باهم حرف زدیم مشکلامونو حل کردیم و از این بابت خوشحالم که اون اومد سمتم

به به چ عالی همیشه خوش باشید. آفرین حالا شمام اینو بولد نکنید بگید همش اون بیاد سمتم اصل قضیه بهش بفهمونید. بگو منم بلدم تحقیر توهین اشتی نکردن زندگی زهر کردن.... ولی اولین اولویتم احترام حتی ب شوخی. حرف زدن خیلی معقوله قشنگیه  اگ بجا باش. ان شالله ک باعث رشد و آرامش هم باشید. بهترینارو برات آرزو میکنم 🫂

به به چ عالی همیشه خوش باشید. آفرین حالا شمام اینو بولد نکنید بگید همش اون بیاد سمتم اصل قضیه بهش بف ...

فداتشم عزیزم 

اره عزیزم بهش فهموندم که زندگی میدون جنگ نیس که حتما باید یه حرفی بزنی تا ببری،یا اینکه منم زبون دارم و میتونم تحقیر کنم ولی میدونم تهش اشتی میکنیم و اون حرفم تو دلت میمونه و حسابی از کارش شرمنده شد.

الان خیلی خوب شده خداروشکر .

فداتشم عزیزدلم ممنونم شما لطف داری انشالله که شماهم موفق و پیروز باشین 

عزیزم من بهتون پیام دادم

سلام عزیزم ببخشید من پیامتونو پاک کردم چون نمیخواستم شوهرم پیامتونو ببینه اگه میشه پیام بدین باز 

سلام عزیزم ببخشید من پیامتونو پاک کردم چون نمیخواستم شوهرم پیامتونو ببینه اگه میشه پیام بدین باز

باشه عزیزم 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

متن شما رو خوندمتو واقعا خانم با اخلاقی هستیولی یه کم وقتی عصبی میشی، کنترلت رو از دست میدی

اره سریع عصبی میشم