ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 937 عنوان کنکوریا 75 بازدید | 7 پست بچه ها کتاب جامع برای تست زدن کافیه؟ همینو چند بار بخونم آخه تنوع تست هاش کمه میترسم بعدش نتونم تیپ های مختلف حل کنم تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚 1404/07/22 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 10425 کافیه به شرطی که ازمون های متنوع هم حل کنی She is working on a bio...
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 6321 جامع خوبه کتابهای نردبام هم شنیدم خوبن برای سوالات سطح بالاترو ایکیو
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13397 بنظرم آزمون بیشتر تاثیر داره پس همون جامع کافیه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 937 تست تپیک حل کنی هر تستی رو میتونی حل کنی چی هست تپیک کتابه؟ تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
ارغوان_۷۰ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 2252 سال ۹۲کنکور دادم اون موقع هم این کتاب جامع بود و من دقیقا از همینا استفاده میکردم فکر میکنم برای گاج بود خیلی کامل و عالی بودن