2821
2789
عنوان

همسایمون

206 بازدید | 11 پست

خونشو گذاشته واسه فروش. من مستاجرم خیلی ساختمونمونو دوست دارم. شوهرم میگه پولمون دیگه حتی ب این طرفا نمیرسه بیا بریم ی جای دیگه ۵۰متری بخریم  من مخالفم کاشکی پول جور میشد طبقه پایینمونو میخریدیم 

خیلی ناراحتم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینجایی ک هستید چند متره؟ نمیتونی از خانواده ها حمایت بگیرید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه طلا و ماشین دارین بفروشین و همینو بگیرین

اونام حساب کردیم بفروشیم باز ۶/۴۰۰ نمیشه میدونی خواهری بیشتر از چی میسوزم از اینکه برادر شوهرام میخواستن خونه بخرن شوهرم هر چی داست داد بهشون ولی دیشب بهشون گفت. گفتن نداریم سرمایه گذاری کردیم  

اونام حساب کردیم بفروشیم باز ۶/۴۰۰ نمیشه میدونی خواهری بیشتر از چی میسوزم از اینکه برادر شوهرام میخو ...

حتی روی رهن خونه هم می تونید حساب کنید.  خونه رو بخرید چند وقت بندازید تو رهن و یه جای کوچیکتر برید. پول رهن که جور شد بیایید خونتون بشینید.  ما همین کار کردیم

الهم عجل لولیک الفرج

اینجایی ک هستید چند متره؟ نمیتونی از خانواده ها حمایت بگیرید

امضات چقدر قشنگ و غم انگیزه 

منم هر وقت میگم کاش بمیرم یاد بچه هام میفتم و دلم میسوزه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

به کسی بگید به اندازه ی پولی که میده توی خونه شریکش کنید مثلا یه یا دو دانگ بزنید به نامش.بعد که پول اومد دستتون به قیمت روز بهش برگردونید.اینطوری طرف رغبت بیشتری پیدا میکنه بهتون پول بده 

۸۷ متر ن پدرم ک فوت کرده داداشامم گفتن نداریم ب هر کی رو زدیم نشد

انشالله جور میشه به امید خدا 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اونام حساب کردیم بفروشیم باز ۶/۴۰۰ نمیشه میدونی خواهری بیشتر از چی میسوزم از اینکه برادر شوهرام میخو ...

برو بانک مسکن و بگو سند خونه بزاریم چقد وام میدین...یا قضیه خرید اوراق رو خوب خوب جویاااااا باش

امضات چقدر قشنگ و غم انگیزه منم هر وقت میگم کاش بمیرم یاد بچه هام میفتم و دلم میسوزه

💔🥺

2790
2823
2791
2779
2792