2777
2789
عنوان

کنکوری با بچه

291 بازدید | 35 پست

متولد ۷۰ 

کسی هست مثل من باشه ؟

ببینم فقط من تنهام میخوام دوباره بخونم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ رشته ای کلاس چندمچن ساله نخوندیمن 82 بعد 4سالپسرم دوسالشهمبخوام تجربی بخونم انشاالله

موفق باشی 

من متولد ۷۷ 

پسرم کلاس اوله 

رشتم تجربی

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
منم میخونم متولد ۸۳هستم بادوتا بچه....خیلی کم کاری میکنم نمیتونم

برنامه ریزی کن انشاله بهترین نتیجه رو میگیری سنی نداری 

تلگرام دوتا گروه هست که همه نظام قدیمن و یه عده هم متاهل .تنها نیستی عزیزم

اعه تلگرام ندارم کاش داشتم عضو میشدم

گروه تو ایتا یا روبینا نیست عضو شم 

یکم انگیزه بگیرم

برنامه ریزی کن انشاله بهترین نتیجه رو میگیری سنی نداری

اصلا نمیتونم بچه هام سه و نیم ساله و یک ساله هستن.همش دعوا میکنن اعصابمو خراب میکنن🤦‍♀️بچه شما میره مدرسه راحت هستید دیگه

و من زندگی رو بد جور باختم....

اصلا نمیتونم بچه هام سه و نیم ساله و یک ساله هستن.همش دعوا میکنن اعصابمو خراب میکنن🤦‍♀️بچه شما میره ...

آره حق داری فقط تایمایی که خوابن میتونی بخونی 

من برنامه ریزی کردم فقط روزی ۸ ساعت وقت میکنم 

۴ ساعت وقتی مدرسست 

۴ ساعتم وقتی خوابه

اعه تلگرام ندارم کاش داشتم عضو میشدم

آره یه خانمی هستن که با دوتا بچه پزشکی آوردن (قبلا مهندسی بودن)

اون گروه دیگه هم کنکوریای قدیمن 

اگه دوست داشتی که لینکش رو برات میفرستم 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
اصلا نمیتونم بچه هام سه و نیم ساله و یک ساله هستن.همش دعوا میکنن اعصابمو خراب میکنن🤦‍♀️بچه شما میره ...

شمام ببین مثلا میتونی ساعت ۵ صبح بیداری شی ۵ ساعت تا بیدار شدنشون بخونی 

یه چند ساعتم مابین حداقل

آره حق داری فقط تایمایی که خوابن میتونی بخونی من برنامه ریزی کردم فقط روزی ۸ ساعت وقت میکنم ۴ ساعت و ...

منم نهایتش ۴ساعت از خوابمم بزنم صبح حوصله بچه هارو ندارم و همش کسلم🤦‍♀️🤦‍♀️فعلا فقط واسه نهاییا میخونم.نمیدونی که کتابام تو چه وضعیتی هستن تا کتابم رو رو زمین میبینن پارش میکنن

و من زندگی رو بد جور باختم....