2777
2789
عنوان

چه تراژدی تلخی

48 بازدید | 3 پست

تلخی و سختی این ماجرا چنان آزاردهنده هست که ترجیح میدم مدت ها از مدیا فاصله بگیرم 

وقتی میرم بیرون زن و دختر هایی میبینم که عین شب عروسی هفت قلم ارایش دارن و جذاب ترین لباس ها 

وقتی میام مدیا ، زن های بلاگر لختی رو میبینم که کارشون پارتی و رقصیدنه  

وقتی با زن ها گفت و گو میکنی چه چادری چه بی حجاب چه پولدار چه بی پول،  جه مجرد جه متاهل قریب به اتفاق شروع میکنن به گفتن جملات تکراری که زن قدرتمند تر از مرده.  باید مستقل باشه ، مردا هیچ ان بچه ان ، ما خوبیم. و .... انگار همه ربات ان یاد گرفتن تکرار کنن مال خودمه روح خودمه بدن خودمه ، زندگی خودمه...انگار دارن زنده زنده میخورنت اگه مخالفشون  باشی .... به شدت سخت و دلگیر کننده  هست برام این حجم از تعصب کورکورانه ولی حداقل صد سال باید بگذره تا شاید جو عوض بشه .‌فقط نوشتم که بگم‌متاسفم عمیقا از درون . حالا اینارم مسخره کنید . 

خب نظر تو چیه به نظرت اینکه میگن باید زن مستقل باشه و از پس خوش بر بیاد یا جامعه مرد سالاری باید تموم شه اشتباهه؟؟

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط اینارو میبینی..من یادمه یسری شوهر خالم و پسر خالم با یسری اشناها خیلی جدی داشتن میگفتن زنا عقلشون نصف مرده ..چیزیه که هممون شنیدیم که بعضیا میگن ...پس انقدر پاچه خواریه مردا رو نکن عزیزم چیزی دستت نمیدن