2777
2789
خلاصه شو‌میگی لطفا

لاتی بوده که چاقوکش و مشروبخور بوده بعد شب تاسوعا یه آفای روحانی (آخوند ) رو جلوشومیگیره میگه این موقع شب چرا توی خیابونی حاج آقای روحانی به علی گندابی میگه مگه نمیدونی امشب شب تاسوعاست از روضه برگشتم علی گندابی که مشروب هم خورده بوده و حواسش نبوده شب تاسوعاست زیر ورو میشه حالش و دگرگون میشه و به خودش میگه خاک برسرت که شب تاسوعا مشروب خوردی وبه حاج آقا میگه برام روضه بخون حاج آقا میگه منبر ندارم علی گندابی بهش میگه بشین روی کمرم روضه بخون حاج آقا هم ازترس علی گندابی که لات چاقو کش بوده نشسته روی کمرش و شروع کرده به خوندن روضه واین نوحه رو خونده ای اهل حرم میر علمدارنیامد سقای حسین (ع) سید وسالار نیامد علی گندابی های های گریه کرده و دگرگون شده وتصمیم به توبه گرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان