2777
2789
عنوان

طلاق در سالگی

238 بازدید | 14 پست

چن وقته فهمیدی که: تو عربستان سعودی، حداقل سن ازدواج وجود نداره. جالبه بدونید که در سال 2008، دادگاه سعودی خواسته دختر 8 ساله رو که خواستار طلاق از همسر 58 ساله‌ش بوده رد کرد.

راستو دروغو نمیدونم ولی هنگ کردم خوندم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ ساله آخه چی بگم عربستان که کلا نابود در ظاهر پیشرفت کرده وخودش ساخته ولی در باطن همون جاهلیت داره

ما به اونا میگیم جاهل

ولی خودمون طبق قوانین اونا داریم ازدواج می کنیم

فقط مردهای ایرانی یک صیغه  هم زدن تنگش که بیشتر عشق و حال کنن

ما به اونا میگیم جاهلولی خودمون طبق قوانین اونا داریم ازدواج می کنیمفقط مردهای ایرانی یک صیغه هم زد ...

دقیقا چون داریم از اونا پیروی میکنیم برام ترسناک اومد این داستان

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا ما چه کار با مشکلات عربستان داریم؟؟قوانین ازدواج خودمون هم کپی اوناستفقط اونا ازدواج موقت ندارن ...

اینجا اصلا ازدواج با دختر ۸ ساله رو قانون اجازه نمیده بابا 

موقتشم بیشتر برمیگرده به فرهنگ خود زن ومردی که قبول میکنن مثلا یه زن ۵۰ ساله میاد سراغ یه پسر ۳۰ ساله خوب قانون چه خاکی تو سر اون زن ومرد بریزه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

ما به اونا میگیم جاهلولی خودمون طبق قوانین اونا داریم ازدواج می کنیمفقط مردهای ایرانی یک صیغه هم زد ...

واقعیت اینه ما با قانون اون ها زندگی نمی‌کنیم تو ایران ازدواج دختر ۸دساله قانونی نیست اگرم چنین اتفاقی بیوفته با گزارش رسیدگی میشه این اتفاقات بیشتر برمیگرده به بی لیاقتی وفرهنگ نادرست یه قوم یا پدر ومادر 

صیغه هم همین طور وقتی زن ۵۰ ساله با جوون ۳۰ ساله میره قانون چیکار کنه خوب بره زندانیش کنه یا چی اجازه نده واونا همین جوری برن عشق وحال کلا به نظرم فرهنگ وتربیت تو این موارد حرف اول میزنه

دقیقا چون داریم از اونا پیروی میکنیم برام ترسناک اومد این داستان

ولی به نظر من تو کشور ما وضعیت رو بهبود قبلا من خودم میدیدم اکثر دخترا خیلی زود ازدواج میکردن الان ما میریم خواستگاری برا برادرم مثلا دختر ۲۰ سالش ولی میگن نه ما دخترمون میخواد درس بخونه یکی میگه زبان میخونه یکی میگه دخترم ورزشکار میخواد بره مسابقات در واقع همه چی برمیگرده به بنیان خانواده نه قانون البته قانون هم موثر ولی تاجایی که خوب کشور ما یه سری محدودیت هایی گذاشته مثلا همین ازدواج دختر ۸ ساله درکشور ما غیر ممکن

ولی به نظر من تو کشور ما وضعیت رو بهبود قبلا من خودم میدیدم اکثر دخترا خیلی زود ازدواج میکردن الان م ...

ولی تو همین سایت زیادن کسایی ک ۱۵،۱۶ ازدواج میکنن و رواجم میدن

ولی موافقم باهات

ولی تو همین سایت زیادن کسایی ک ۱۵،۱۶ ازدواج میکنن و رواجم میدنولی موافقم باهات

بله گلم ولی خدایی ۱۵ ساله با ۸ ساله یکی نیست وگاهی یه ۱۵ ساله با اون ازدواج خوشبخت میشه ولی درکل من خودم دختر دارم ومطمعنا زیر بیست حتی خواستگار راه نمیدم ولی درکل باید فرهنگ خانواده ها تغییر کنه زیاد ربطی به کشور وقانون نداره 

بله گلم ولی خدایی ۱۵ ساله با ۸ ساله یکی نیست وگاهی یه ۱۵ ساله با اون ازدواج خوشبخت میشه ولی درکل من ...

❤️ک سخته یکم

یکم سخته باورش طرف ۵۰ سال از شوهرش کوچکتر هست فاصله سنی من با بابام کمتر از این هست 

ولی خدا رو شکرتوی ایران چنین ازدواجی کلا قانون نمیزاره اتفاق بیوفته

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪