2777
2789
عنوان

حسودای بدبخت

247 بازدید | 15 پست

بدبخت ها کنکوریا اینقدر زحمت میکشن کلی امتحان نهایی گه هر کدوم یه کنکور کنکور اردیبهشت جدا تیر جدا  ده بار نتیجه دیدن تراز کنکور اردیبهشت تراز کنکور تیر تراز سوابق تراز کوفت و زهرمار و این همه بدبختی و سهمیه و این چیزا یه چیزی قبول شدن حالا یه سری حسود درمانده میگن قدیما کنکور سخت بود الان راحته همه قبول میشن آخه اسکل اگه راحت باشه برا همه راحته مهم رتبه اس نه راحتی د سختی تز میده ظرفیت بالا رفته فقط ظرفیت پزشکی تعهدی سیستان بلوچستان و هرمزگان بالا رفته بقیه شهرا کم شده حتی رشته ریاضی و تجربی امسال کلی کاهش ظرفیت داشته اگه واقعا کنکور راحته دوباره کنکور بده ببینم خودت اصلا مجاز میشی 

از همین تریبون اعلام میکنم اون یه سری گوه میخورن و  گنده گوزی میکنن

کافی بود یا بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااااا 

دلم میخواد اون لحظه خفشون کنم 

اصلا باشه ما خنگ تو که اینقدر زرنگی بیا کنکور بده ببینمممم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

اتفاقا قدیما آسون تر بود الان سخته چون قدیما جمعیتشون کم بود از همون کتاب درسی ها بود نه مثل الان از هزارتا کتاب غیر درسی و فلان فلان کلاس و مشاوره و پول هزینه کردن فشار روحی روانی

راست میگی بخدا

وقتی شرایط کنکور الان و بهشون میگی

میگن دروغ میگی 

اصلا عجیب غریبن ی سریا

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

اینکه قبولی بیشتر شده به دو دلیل هست 

هم سهمیه 

هم افزایش ظرفیت 

هم درس خون تر شدن بچه ها

قدیما  شرایط درس خوندن جور نبود برای همه و داوطلب کنکور هم به اندازه ی الان نبود 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

سلام تبریک بابت قبولیت میشه ببخشید بگی شهریه ات چقدره منم دلم پرستاری میخواد نگران شهریشم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
[QUOTE=399652637]سلام تبریک بابت قبولیت میشه ببخشید بگی شهریه ات چقدره منم دلم پرستاری میخواد نگران ...

مرسی گفتی 😘

با انتخاب واحده ینی کل هم شهریه ثابت و متغیر همه با هم اینه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1