2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام🥲😭

371 بازدید | 30 پست

نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم نمیتونم به کسی زنگ بزنم 

همش سرم تو گوشیه ،با شوهرم هم روابط سردی دارم

شب و روز تو خونه هستم فقط برای کار ضروری میرم بیرون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم تقریبا مثل خودتم رابطتو با خانوادت وهمسرت بهتر کن 

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

منم همینجوری ام یه تماس باهام میگیرن یا خودم باید بگیرم جون میدم همه جا بی‌اعتماد بنفسم میرم بازار نمیتونم صحبت کنم وضعم ازت خ داغون تره 💔

کاربری دست 👩🏻🤝👩🏼

منم تقریبا مثل خودتم رابطتو با خانوادت وهمسرت بهتر کن

مثلا خونه پدرشوهرم میریم من هیچ حرفی برا گفتن ندارم  چون کسی را نمی‌شناسم مثلا جاریم می‌کن ما دیشب فلان جا دعوت بودیم ،فردا فلان جا ،با اینکه در یک محله ایم  منو کسی دعوت نمیکنه

مثلا خونه پدرشوهرم میریم من هیچ حرفی برا گفتن ندارم چون کسی را نمی‌شناسم مثلا جاریم می‌کن ما دیشب ف ...

دقیقا منم انگار هیچ حرفی ندارم باکسی بزنم 

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

برو یه کلاس ثبت نام کن تا با خانم های جدید اشنا بشی

خانومای پر انرژی و فضای جدید روحیه شمارو عوض میکنه

آدم شبیه اطرافیانش میشه

کلاس ورزش ، اشپزی ، خوشنویسی ، صنایع دستی ، خیاطی ، کیک پزی

احتمالا دوهزاروپونصد الان در ذهن شما میاد که اینکار نکنید

آما...

تنبلی کار شیطونه

کار جدیدی نکنی شرایط بهتر نمیشه هیچ بدتر هم میشه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو

منم اکثراً خونه ام برای دکتر ، آرایشگاه و خرید میرم بیرون . مگه بقیه چطورین ؟

روابطت با همسرت چرا سرده این مهمه فقط همینو درستش کن بقیش نرمال و طبیعی هست .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .