2777
2789
عنوان

سرگیچه

99 بازدید | 6 پست

چند روزه سرگیچه امانم رو بریده البته نسبت به روز اول خیلی بهترم ولی تمومی نداره چکار کنم عصبیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حتما یه ازمایش بدین منم چند وقت پیش زیاد سر گیجه داشتم کم خونی شدید داشتم

کم خونی که دارم .این چند روز افت قند و فشار دارم عادی نمیشن هر چی سرم میزنم خرما و عسل میخورم دیگه خسته شدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم خونی که دارم .این چند روز افت قند و فشار دارم عادی نمیشن هر چی سرم میزنم خرما و عسل میخورم دیگه خ ...

پس حتما یه دکتر برید چکاپ کامل بنویسه انشاالله زودتر خوب بشین  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
پس حتما یه دکتر برید چکاپ کامل بنویسه انشاالله زودتر خوب بشین    

ممنونم بهمچنین

فکر کنم ویروس جدید گرفتی. منم الان چند روزه سرگیجه دارم جوری که میخوام بخورم زمین. فشارم پایینه. ...

اره دقیقا همین علایمه تا تکون میخورم سرم گیج میره یکی از دوستامم دو هفته است اینجوریه