2777
2789

هر کی لیف مژه و ابرو کرده 

پشیمون شدت چون الکی اون همه پول میدی

دو روزه میره بعدم ریزش شدید

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

من انجام دادم ریزش نداشتم خداروشکر 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن اکثرا ریزش داشتن

جای معتبر برو

برای من تا یک ماه و نیم موندگاری داشت 

حیف که زود اثرش میره وگرنه خوشگل میشی

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
واقعا؟

انجام نده بی فایدست 

بنظر تتو بن مژه انجام بده انگار مژه هات تقویت شده 

ولی خیلی درد داره ها 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

انجام نده بی فایدست بنظر تتو بن مژه انجام بده انگار مژه هات تقویت شده ولی خیلی درد داره ها

نه اونو دوس ندارم. چشمام بدون خط چشم خوبن آخه. اونم مثل خط چشمه

نه اونو دوس ندارم. چشمام بدون خط چشم خوبن آخه. اونم مثل خط چشمه

نههه اینقدر طبیعه اصلا هیچ کس متوجه نمیشه 

حتی خودت خط چشم خیلی فرق داره با بن

دیگه چیا میتونم انجام بدم واسه تغییر چهرم؟

بنظرم هر تغییری دادی طبیعه باشی که شبیه عنتر نشه آدم

مثلا میکرو آبرو

تتو لب یا همون شیدینگ

بنظرم هر تغییری دادی طبیعه باشی که شبیه عنتر نشه آدممثلا میکرو آبروتتو لب یا همون شیدینگ

البته دور از جونم😂😂👍واقعا درست گفتی. 

لیفت با نخ چطوریه؟ میخوام ابروهام بره بالا

البته دور از جونم😂😂👍واقعا درست گفتی. لیفت با نخ چطوریه؟ میخوام ابروهام بره بالا

امتحدان نکردم ولی فیلر بهتره بنظرم

فیلر بی حس میکنه اون قسمت ها رو آره؟

فکر نکنم نمیدونم ولی خیلی روس زیبایی تاثیر داره