2777
2789
عنوان

من از بچه دار شدن خیلی میترسم

183 بازدید | 24 پست

بچه ها نمیدونم چمه وحشت دارم اصلا 

همش میترسم بعدا کلی درد بکشم افسردگی بگیرم وقت کم بیارم نتونم به کارای شخصیمو برنامه هام برسم 

واقعا استرس داره منو میکشه 

دوسال از زندگیمون گذشته شوهرمم داره میرسه به ۳۰ سال سنمون  میره بالا 

نمیدونم چه غلطی کنم واقعا 

دلو بزنید به دریا

معلومه که سختی داره

ولی شیرینه خیلی

من هنوز بوه هام کوچیکن ولی به نظرم دو سه سال اول سخت تره. مستقل بشن خیلی اوضاع بهتر میشه البته دغدغه هاشون متفاوت میشه اما سختی اولو ندارع 

نه الان برا شما وقتش نی 

هنوز صبر کنید اصلا هم سی سال سن زیادی نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلو بزنید به دریامعلومه که سختی دارهولی شیرینه خیلیمن هنوز بوه هام کوچیکن ولی به نظرم دو سه سال اول ...

من کلی برنامه دارم آخه 

درس بخونم کارای هنریمو حرفه ای ادامه بدم 

میترسم بچه همه هدفامو خراب. کنه 

باورتون نمیشه حتی به شوهرم میگم برو یه زن دیگه بگیر بچه بیاره باهاش زندگی کن منم یه خونه جدا ببر تا این حد شده 🥲

باید اقدام کنید فردا بچه بیاد گناه داره نمیتونی سن بالا

خب عزیزم خودم الان روانم داغونه از استرس و اضطراب دارم میمیرم حالم خوب نیست اصلا 

میترسم بچه بیاد اونم بدتر از من بشه 

هنوز وقتش نیست 

وقتی بچه دار شو که جدا از عشق و خواستن ، آگاهی و وقت و رفاه و ثبات شخصیتی و زناشویی داشته باشی 

ولی خب بازم خودت میدونی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من کلی برنامه دارم آخه درس بخونم کارای هنریمو حرفه ای ادامه بدم میترسم بچه همه هدفامو خراب. کنه باور ...

شما به شدت کمال گرا عستید

کارای مختلف رو میشه همیشه انجام داد

اینم در نظر بگیرید که سنتون بالا بره انرژی و حوصله تون کمتر میشه