2821
2789
عنوان

لکنت زبان

75 بازدید | 13 پست

خانوما من خیلی زبونم میگیره لکنت نه ها مثلا تو جمعی میخام صحبت کنم یه کلمع ایوبگم برفرض( حساس) وقتی میخام بگم حساسم مغزم یه کلمه رو میخاد ب زبونم بیارم ذهنم یه چیز دیگه  و دراخر کلمه رو اشتباه میگم نمیدونم ب این میگن توپوق زدن چیه اسمشو نمیدونم چیکارکنم اعتماپ بنفسمو پایین اورده نمیتونم تو جمعا زیاد حرف بزنم همش میترسم از حرف زدن

یکی از فامیل های ما هم اینطور بود 

ی مدت هر شب قرآن میخوند با صدای نسبتا بلند لنکتش کاملا برطرف شد 

و روانه روان میخونه 

و هر وقت ترسید توی جمع حرف بزنه نذاشت ترسش مانع بشه و مثله بلبل حرف زد

و نکنه مهم تر اینکه اصلا عجله نکن تو صحبت کردن و حرفاتم محکم بیان کن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی از فامیل های ما هم اینطور بود ی مدت هر شب قرآن میخوند با صدای نسبتا بلند لنکتش کاملا برطرف شد و ...

نمیتونم اصلا هرچیم اروم صحبت کنم باز تهش یه چیزی میگم بعضی وقتا کلی بهم میخندن ولی تو جمع غریبه چ خاکی سرم بریزم

عزیزم بخاطر استرسه وگرنه شما بلدی صحبت کنی!زیاد حرف بزن تمرین کن استرست بره تو جمع زیاد برووو

نه اصلا ازجمع فراری نیستم اتفاقا پایه مهمونی و دورهمی و... حتی باکسایی ک زیاد شناختی هم ندارم زوذ باهمه اوکی میشم ولی موقع صخبت کردن که میشه ناخوداگاه ی چیزی میگم و کلمه درستو دوبارع تکرارش میکنم 

نمیتونم اصلا هرچیم اروم صحبت کنم باز تهش یه چیزی میگم بعضی وقتا کلی بهم میخندن ولی تو جمع غریبه چ خا ...

نه تو فکر میکنی تهش اونطور میشه

ی مدت جلو آینه تمرین گویندگی کن خیییییلی تاثیر داره

و شل و ول حرف نزن به هیچ وجع

بعدم ی درصد تپق بزنی مگه فقط تویی این خصلت انسانه 

که ممکنه اشتباه کنه مطمئن باش درست میشه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نه تو فکر میکنی تهش اونطور میشهی مدت جلو آینه تمرین گویندگی کن خیییییلی تاثیر دارهو شل و ول حرف نزن ...

اخه دیگه انقدر زیاااد یباردوبار خیلی اتفاق میوفته

اخه دیگه انقدر زیاااد یباردوبار خیلی اتفاق میوفته

اصلا تو بگو هزار بار با تمرین شک نکن درست میشه

استرس ی شوخیه اصلا آدم حسابش نکن 

زندگی هم سخت نگیر 

قبلا اره دستام میلرزید یا صدام یجوری میشد ولی الان فقط تپق زدنس نمیدونم استرسه چیه چیکار کنم چاره چی ...

منم اینطوری بودم ولی الان زیاد میرم تو جمع خودمو کنترل میکنم حرفامو تو دلم میزنم با آرامش بیان میکنم و ارتباط برقرار میکنم 

میتونی دختر فقط آروم باش به خودت بگو من خیلی اعتماد به نفس دارم 

2823
2791
2779
2792