2777
2789
عنوان

نشخوارفکری

231 بازدید | 27 پست

من ب تازگی به مسائلی فکرمیکنم ک دست خودم نبوده برای گذشته روی اعدادوارقام خیلی شدم برای مثال سن گواهینامه وماشین اینایاهرچیزی حس میکنم ب دلیل برون ریزی پاکسازی هس شماراهکاری دارین عزیزان

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیشه بسوزونم یاچیزی

اگه نمی تونی نگه داری بسوزون ایراد نداره

ولی  تیترشون کن وقت نوشتن و خلاصه وار تو پنج خط بنویس

مهم قدرت نحوه ی انتقال اقیانوس در هم  افکار به صورت جمله های مرتب روی کاغذه

اگه نمی تونی نگه داری بسوزون ایراد ندارهولی تیترشون کن وقت نوشتن و خلاصه وار تو پنج خط بنویسمهم قدر ...

حتی اختلاف سنی خودم وبرادربادیگران فکرمیکنم حس میکنم زیادی درگیر اعدادوارقام شدم 

روزی پنج خط خلاصه و تیتر فکر هات رو بنویس و بایگانی کنذهنت رو پاورفول می کنه

نوشتنش چ فایده ای داره من دارم دییونع میشممم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حتی اختلاف سنی خودم وبرادربادیگران فکرمیکنم حس میکنم زیادی درگیر اعدادوارقام شدم

منم نوشخار فکری میکنم اما ذهن من منفیه من مریضی هارو همش تکرار میکنم ، مریضس های بدجور 

اون اکانتم تعلیق شد این اکانتو خریدم

یعنی بزرگت می کنه. نسبت به سنت بزرگتر میشی. قدرت مدیریت محاسبه و تا حدودی پیش بینی مسائل

میخام دیگه عددوارقام برام مهم نباشه برای همین رفتم درمسیرآگاهی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز