2777
2789
عنوان

درباره شیر خشک...مامانا کمکککککک

80 بازدید | 7 پست

پسره من ۲ماه و ۱۰روزشه وزنه تولدش ۳۳۰۰ بود بخاطر زردی گذاشتیم دستگاه دو رور بعد شد ۲۸۰۰.الان وزنش ۴۸۰۰ هستش.خیلی ریزه.قبلا شیر خشک نان میخورد الان نمیخوره مگراینکه تو خواب بهش بدم.حالا سوالم اینه که در روز چند سی سی شیر خشک بهش بدم?چون شیر خودم خیلی زیاده وشیر خودمو میخوره.واینکه شیر خشک سوپرامیل خوبه?مزش از نان بهتره?حساسیت نداره?

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋

بچه ها یک هفته بعد از ب دنیا اومدن یک خورده وزن کم میکنن

اینکه چ قدر شیر خشک بدی و خودت باید متوجه بشی ،چون شیر خودت راهم میخوره دیگه 😋😋دختر من از اول ب ب لاک خورد و خدا رو شکر بهش ساخت و الان ۸ کیلو و نیم هستش( ۵ ماه شه)دکترش گفت مزه  شیر خشک ها و کالری شون مثل همه .مگر اینکه رفلاکس داشته باشه ک اون وقت شیر خشک مخصوص بهش میدن.حساسیت ش رو خودت از اسهال شدنش یا بالا آوردم شیر خشک متوجه میشی.ولی تا میتونی عوضش نکن 

خودت ک کلی شیر داری چرا بهش شیر خشک میدی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یک هفته بعد از ب دنیا اومدن یک خورده وزن کم میکنن اینکه چ قدر شیر خشک بدی و خودت باید متوجه ...

بسکه مادر شوهرم میگه چقدر بچت ضعیفه .....چرااینقدر روز به روز ضعیف ترمیشه....عصبی شدم دیگه....😭😭😭

اگه شیرخودت خوبه و سیرش میکنه چرا شیرخشک میدی هزینه هم داره

بخاطر حرفهای مادرشوهرم هنش میگه بچت ضعیفه شیرت قوت نداره.درصورتیکه شیر خودم همش داره میربزه

بخاطر حرفهای مادرشوهرم هنش میگه بچت ضعیفه شیرت قوت نداره.درصورتیکه شیر خودم همش داره میربزه

ای وای شما گوش نده بعضی مادرشوهرا مخصوصا اینطور حرف میزنن به آدم استرس وارد میکنن. الکی بگو بهش شیرخشک کمکی میدم ولی فقط شیرخودتو بده بچه سیر میشه. حالا که شیرخودت خوبه اگه شیرخشک هم بدی بچه معده اش گنجایش نداره دل درد میشه

ای وای شما گوش نده بعضی مادرشوهرا مخصوصا اینطور حرف میزنن به آدم استرس وارد میکنن. الکی بگو بهش شیرخ ...

اره خودمم احساس میکنم داره عمدا میگه.....چون همش یه ریز داره میگه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز