2777
2789
عنوان

جدایی و برگشت

569 بازدید | 41 پست

سلام خوبین 

من حدود ۷ ماه پیش مجبور ب درخواست طلاق از طرف همسرم شدم گف باید طلاق بگیریم چون مریضی و اونم این بود ک به من شک کرده بود ک بتونم بچه دار شم یا نه خانوادشم بنزین ریخته بودن رو اتییشش چنبار اسرار کردم ک بریم ارمایش قبول نکرد و منم دیگ اسرار نکردم مادرم گف بیا مشکل حل کنیم نیومد گف دل دیدن ترو ندارم و اینک این وسط خیای بین خانواده ها بی احترامی ها پیش اومد ب من تهمت زدن انگ مریضی زدن ولی با این حال دوستش دارم و الان ۷ ماه گذشته ۲ ماه دیگ دادگاه اولش شاکی وارانه پیام داد تا ک توضیح دادم قبول کرد ولی الان میگ از من نخوا ک با خانوادت اوکی شم تو میتونی بری بیایی ولی من نه توام اگ دوس نداری با خانواده من در ارتباط نباش مادرمم میگ قبول نمی کنم برگردی داره دروغ میگ ک درست شده و الان همسرم میگ زندگی و برات گلستان مکنم اگ برین ازمایشگاه و ثابت شه مشکلی نداریم برا بچه چیکار کنم میگ هر کاری برا تو مکنم ولی ازم نخوا با پدر و مادرت حرف بزنم در این صورت بر میگردم ب نظرتون چیکار کنم چجوری با خانوادم مطرح کنم ی بهش بگم قانع شه ک مشکل از هر دو خانواده بوده پدرمم میگ نمیزارم برگردی و ما نامزدیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری به اینکه میگه با خانواده رفت و امد نمیکنم ندارم 

کسی که از الان سما رو برای بچه میخواد همون بهتر که نخواد 

زندگی بالا پایین داره این ادم فردا پشتتو خالی میکنه 

خودت مطمئنی عزیزم اگر اوکی هستی همه ازمایش های کامل رو بگیر برو جداشو کامل هرچی گفت اصلا گفت مامانمم اتیش میزنم بهش توجه نکن این شوهر نمیشه فردا روز ب یکی دیگه گوش میده میخای برو با مشاورم صحبت کنه ولی اگر شرایط بعد از طلاقو داری و میدونی میتونی زندگی خوبی داشته باشی طلاق بگیر پرونده هارم اخرین روز بده دادگاه یا خودش بگو فقط خواستم ثابت کنم سالمم و بچه میارم حقیقت کسی که ب حرف مامانش میاد میگه اره حامله نمیشی طلاق بدم فعک نکنم چیزی باشه

گیریم واقعا مشکل داشتی باید طلاقت میداد؟ یعنی ارزش تو فقط به بچه اوردنه؟ عشق و علاقه چی میشه این وسط ...

منم ب همین فکر کردم ولی باز دوسش دارم ب خانودمم میترسم بگم شرطشو 

خودت مطمئنی عزیزم اگر اوکی هستی همه ازمایش های کامل رو بگیر برو جداشو کامل هرچی گفت اصلا گفت مامانمم ...

میگ تنها مشکلم بچه نبوده مامانت بهم گفته تو ۲۵ سالته همه عمرتو کار کردی هیچی نداری فلان و از این حرفا مامانم وقتی اون حرفو زده ک اینا ب من گفته بودن بچه فلان میشه 

منم ب همین فکر کردم ولی باز دوسش دارم ب خانودمم میترسم بگم شرطشو

شرطش مزخرفه خيليا هستن با وجود ازمايشات نرمال تو باروري مشكل دارن اونموقع باز طلاقت ميده؟ با كسي باش تو رو براي خودت بخواد حتي اكه زماني بجه دار نشدي

خودت مطمئنی عزیزم اگر اوکی هستی همه ازمایش های کامل رو بگیر برو جداشو کامل هرچی گفت اصلا گفت مامانمم ...

امتحان نکردیم ک ببینم حامله میشم ی نه فعلا نامزدیم و اینک من چنتا قرص ویتامین میخوردم این فکرده چیه و فلان رفته ب مادرش گفته اونم‌گفته شاید کم خونه الانم میگ تنها مسئله من سلامتی توعه

ادعا نداره ک گل و بلبل میگ تمام تلاشمو مکنم

شاید تمام تلاشش فقط حرف باشه 

در عمل چی داره؟

به حرف مامانش و بدون اطمینان ک میخواست طلاقت بده 

بخاطرتم ک بااینک اشتباه از اونه حاضر نیست با خانوادهت حرف بزنه 

در حالی ک بخاطر همچین کار بزرگی کرده باید بیاد بگه غلط کردم و با عزت و احترام دوباره از خانوادهت تورو بخدا 

حالا دیگ نمیدونم در طول زندگی تون چ کارهای عجیبی کرده