2821
2789
عنوان

لطفا میای

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
عزیزم من الان دارم میرم بخونم، شما دیگه خودت شروع کن با امام زمان علیه السلام دردو دل کردن اگر دوست ...

همه اونایی که گفتی خوندم عزیزم زهرام 😔

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من الان دارم میرم بخونم، شما دیگه خودت شروع کن با امام زمان علیه السلام دردو دل کردن اگر دوست ...

همه اونایی که گفتی خوندم عزیزم زهرام 😔

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

عزیزم به نیتت خوندمان شاءالله برات فرجی بشه التماس دعا

ممنونم عزیزدلم 😭😭دعام کن لطفاا هرکاری میکنم باز سختی گلو مو ول نمیکنه 

ممنونم عزیزدلم 😭😭دعام کن لطفاا هرکاری میکنم باز سختی گلو مو ول نمیکنه

خواهش میکنم

درست میشه عزیزم، شما به این کار مداومت داشته باش، شک ندارم امام زمان علیه السلام کمکت میکنه ان شاءالله 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خواهش میکنمدرست میشه عزیزم، شما به این کار مداومت داشته باش، شک ندارم امام زمان علیه السلام کمکت میک ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت 😭

ینفر مقداری پول و طلا داراییم بوده ازم برده به عنوان قرض حالا پسش نمیده من چه ذکری بخونم این ادم سر به راه شه و پسش بده 😭تنها داراییم درامد جداییم ندارم 

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت 😭ینفر مقداری پول و طلا داراییم بوده ازم برده به عنوان قرض حالا پسش نمیده م ...

خواهش میکنم گلم نگران نباش

همه دلا دست خداست، ان شاءالله به دلش بیوفته دارایی های شما رو پس بده

میگن اقای بهجت گفتن 200 مرتبه بگید یا قاهر 

آیه 33 الرحمن رو 70 مرتبه بخون

ودعایی از جانب آقا امام رضا علیه السلام که بعد از هر نماز واجب مداومت کنید

اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرحَمَنی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْت َاللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرضِیَ عَنّی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَغفِرَلی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ

اینم مجربه

توکلت بر خدا ان شاءالله با عنایت امام زمان علیه السلام دلت شاد میشه🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خواهش میکنم گلم نگران نباشهمه دلا دست خداست، ان شاءالله به دلش بیوفته دارایی های شما رو پس بدهمیگن ا ...

ممنونم مهربونم ان شاالله خدا هرچی که میخوای بهت بده 😍😍❤❤