2777
2789
عنوان

😍😍😍😍😍😍چادر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 141 پست
عزیزم من چرا انقدر به شما حس خوبی دارم همیشه😀 فدای این گل دختر نازت‌ ماشالا

مررررررسی عزیزززم،خدانکنه گلم😍😍

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خدا حفظش کنه

خودتون پوششتون این مدلیه از شما تقلید میکنه 

مثلا من مانتو با شال میپوشم دخترمم هر وقت بره بیرون حتما باید شال بپوشه از من تقلید. میکنه🤣🤣🤣

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الهي بگردم چقد دوست داشتني تَر شده با چادر بوسش كن

ممنون گلم،اینم دست بوستونه😍

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خدا حفظش کنه خودتون پوششتون این مدلیه از شما تقلید میکنه  مثلا من مانتو با شال میپوشم د ...

ممنون

ولی حجاب من اینقدر دیگه کامل نیست😁چادری معمولیم

وااای عزیزم خدا حفظش کنه ان شالله خدا ازین دخترای ناز و محجوب به منم بده حالا یه سریا میگن چ ...

ان شالله خدا یه گل دختر سالم و صالح نسیبت کنه😍

ممنون گلم،اینم دست بوستونه😍

عزيزدلممممم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ممنون ولی حجاب من اینقدر دیگه کامل نیست😁چادری معمولیم

خب اصل همون چادره که سر شما دیده 

کلا دخترا حسود مادرن همه کاراشون تقلید از مادره 😍😍😍

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
جیگره دخترتو اگر پسرم نمیافتاد😢عروس خودم بود خدا حفظش کنی الهی ب حق خانم فاطمه زهرا عاقبت بخیر بشه ...

فدات شم عززززیزم،انشالله خدا بزودی یه گل پسر یا گل دختر خدا بهت بده😘

ماشالا نی نی منم احتمالا دختره خانم فاطمه نظر کنه دختر منم به این محجوبی شه انشاءالله

ان شالله😍

چ خانوم😘😘از بزرگا بهتر چادر سرش کرده

ممنون😘

سه ساعت بیرون بودیم من یکبارم چادرشو درست نکردم اونقدر قشنگ چادرشو نگه میداره

تو این سن این جورین صرفا به اطرافیانشون و مادرشون نگاه می کنن ، و می خوان مثل اونا باشن و هر چی اونا می گن خوبه فکر می کنن بهترین چیز دنیاست 

عزیزم خیلی خوردنیه خدا حفظش کنه ❤️❤️❤️❤️ تا حالا دختر دو سال و ۵ ماهه با چادر ندیدم ، حتما خیلی جیگر و بانمکه😍😍😍

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
ممنون😘 سه ساعت بیرون بودیم من یکبارم چادرشو درست نکردم اونقدر قشنگ چادرشو نگه میداره

😁😁😁😍😍😍

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀