2777
2789
عنوان

😍😍😍😍😍😍چادر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 141 پست
ای عزیزم خداحفظش کنه فک کردم 5سالش باشه قربون چادرش😘😘😘😘

😁😁😁ممنونم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خدا برا پدرمادرش حفڟش کنه😍

ممنون عزیزم خدا مال شمارم حفظ کنه زیر سایه آقا امام زمان عج.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ب شما هم ربطي نداره 

من هیچ دخالتی تو پوشش بچه هام ندارم دختربزرگترم نه سالشه با سرافون بیرون میره

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

بله درست میگی خواهر منم 2تا دختر داره کوچیکه با چادر میره بیرون ولی بزرگه نه مانتوییه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خواهش میکنم عزیزم بیخیال 

عزيزم من تو تاپيك شما نظر گذاشتم و اينكه چيز بدي نگفتم اين اصلا درست نيست تا حرفي ب خلاف عقايدمون بود سريع برخورد كنيم 

تو مجازي تحمل نظر مخالف خودمونو نداريم واي ب دنياي حقيقيمون 

بازم ميگم دخترتون نازه و خدا حفظش كنه

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒

آفرین.بچه ها باید خودشون پوششون رو انتخاب کنن و باید بهشون حق انتخاب داده بشه.

نهایتا پدر و مادر باید راهنمایی کنن.

خدا گل دخترهاتون رو حفظ کنه‌

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عزيزم من تو تاپيك شما نظر گذاشتم و اينكه چيز بدي نگفتم اين اصلا درست نيست تا حرفي ب خلاف عقايدمون بو ...

ممنون عزیزم

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه😘

آفرین.بچه ها باید خودشون پوششون رو انتخاب کنن و باید بهشون حق انتخاب داده بشه. نهایتا پدر و مادر با ...

ولی کسی باور نمیکنه😢فکرمیکنن من اجبارش میکنم،اخه مگه میشه بچه۲/۵ساله رو اجبار کرد؟

ای جونم خدا حفظش کنه خانوم طلای محجبه رو

😍😍😍😍فدات عزیزم

ولی کسی باور نمیکنه😢فکرمیکنن من اجبارش میکنم،اخه مگه میشه بچه۲/۵ساله رو اجبار کرد؟

چون خیلی ها اجبار میکنن بقیه اینطوری فکر میکنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

وااای عزیزم خدا حفظش کنه

ان شالله خدا ازین دخترای ناز و محجوب به منم بده

حالا یه سریا میگن چرا بچه رو مجبور میکنی به چادر و اینا...

روشنفکرای عزیز

این دخمل خودش دوس داره

عشق میکنه با حجاب

حالا اگه بچه رو به زور مهد دو زبانه و کلاس رقص بفرستیم مثلا ظلم نیس!!!!!

به عقاید بچه احترام بذاریم

خدایا;همه فرشته هارو حفظ کن.گل پسر منم در پناه خودت نگه دار. آمین.

الهي بگردم چقد دوست داشتني تَر شده با چادر

بوسش كن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤