2777
2789
عنوان

😍😍😍😍😍😍چادر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 141 پست

باریکلا به این دختر گل

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

توروخدا تو اين سن بچه هاتونو مجبور ب اين حجاب سفت و سخت نكنين 

عزیزم اینجوری نگو همه اینطور نیستن

من خودم چادریم تو خونه هم جلوی اقوام چادریم دخترمم به تقلید از من عاااااااشقِ چادر شده تازه اصرااااااار داره که مثله خودم روسریشو کامل بکشم جلو که موهاش اصلا معلوم نشه

دختر به مادرش نگاه میکنه و نیازی به اجبار نیست😊

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
دوسالو پنج ماه

خداحفظش کنه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شما از كجا فهميدي من منظورم ب ايشون بود واجبه فك كنم تو هر مساله اي دخالت كنين  اينو صرفا برا ...

ماهییییچ اجباری نداریم 

دخترم تازه۲/۵سالشه الانم یک ساله بااین پوشش بیرون میره باید عقلم کم باشه که اجبارش کنم بااین پوشش بیرون بره

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

عزیزم اینجوری نگو همه اینطور نیستن من خودم چادریم تو خونه هم جلوی اقوام چادریم دخترمم به تقلید از م ...

باورت میشه هرماه مجبور میشم براش یه چادر بخرم الان نزدیک پنج تا چادر داره😁😁

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ماهییییچ اجباری نداریم  دخترم تازه۲/۵سالشه الانم یک ساله بااین پوشش بیرون میره باید عقلم کم با ...

بله متوجه شدم شما متوجه منظور من نشدين خدا حفظش كنه دخترتونو

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒
ماشاالله 😍منم اگه خدا قسمتم کنه دوس دارم دخترمو مث دختر شما با حجاب کنم 

ان شالله عزیزم🌸

خدا حفظش کنه 

به زور و اجبار مانیست تو ذات خودشونه

دختر کوچیکه ی منم همینطوره از بچگی چادر سرش میکرد هنوزم همینجوره ولی بزرگه نه خیلی بااکراه  سرش میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
قربونش بشم  🌷

خدانکنه عزیزم😘

ماپارسال عید کربلا رفتیم از اونموقع دیگه دختدم بدون اینکه ما چیزی یادش بدیم چادرمیپوشه ممنون عزیزم

نظر کرده امام حسین عزیزم ان شاالله ک خودش نگه دارش باشه تا اخر همینطوری باشه 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆