امروز بادخترم رفتیم بیرون تو راه گریه کرد بستنی خواست منم بردم تو ویتامینه براش آب هویج بستنی خریدم،فروشنده یه آقای مسن بود وقتی خواستم حساب کنم هر کاری کردم پول آب هویج دخترمو نگرفت فقط واسه منو حساب کرد گفت عاشق دخترت شدم ،گفت حجابش منو کشته😁
گفتم عکسشو واسه شما بزارم
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
توروخدا تو اين سن بچه هاتونو مجبور ب اين حجاب سفت و سخت نكنين
عزیزم اینجوری نگو همه اینطور نیستن
من خودم چادریم تو خونه هم جلوی اقوام چادریم دخترمم به تقلید از من عاااااااشقِ چادر شده تازه اصرااااااار داره که مثله خودم روسریشو کامل بکشم جلو که موهاش اصلا معلوم نشه
دختر به مادرش نگاه میکنه و نیازی به اجبار نیست😊
👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
شما از كجا فهميدي من منظورم ب ايشون بود واجبه فك كنم تو هر مساله اي دخالت كنين اينو صرفا برا ...
ماهییییچ اجباری نداریم
دخترم تازه۲/۵سالشه الانم یک ساله بااین پوشش بیرون میره باید عقلم کم باشه که اجبارش کنم بااین پوشش بیرون بره
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
عزیزم اینجوری نگو همه اینطور نیستن من خودم چادریم تو خونه هم جلوی اقوام چادریم دخترمم به تقلید از م ...
باورت میشه هرماه مجبور میشم براش یه چادر بخرم الان نزدیک پنج تا چادر داره😁😁
دختر کوچیکه ی منم همینطوره از بچگی چادر سرش میکرد هنوزم همینجوره ولی بزرگه نه خیلی بااکراه سرش میکنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹