2777
2789
عنوان

😍😍😍😍😍😍چادر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 141 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا از کجا فهمیدی اجباره😐😐😐😐

لجون خودش قسم من خیلی وقتا چادرشو قایم کردم تا نپوشه بیرون در نمیادحالاباورش با خانوما

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اره بخداااا میریم بیرون تا چادر نپوشه جیغ و داد میزنه خیلی وقتا بردم بیرون بی چادر مجبور شدم تو ماشی ...

پس بچه مادرشو دیده خدا حفظش کنه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
چه نازه وچقدرچادربهش میاد ماشاله به جونش        

ممنونم عزیز

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

حالا از کجا فهمیدی اجباره😐😐😐😐

شما از كجا فهميدي من منظورم ب ايشون بود واجبه فك كنم تو هر مساله اي دخالت كنين 

اينو صرفا برا اين گفتم ك چندتا از دوستاي خودم سر اين قضيه تو بزرگسالي ي بچگي پراز عقده داشتن هرچيزي ك اجبار باشه عذاب اوره

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒

چقد خوبه که به نظرش احترام میرازین 😍👌 اینجوری دخترتون با اعتماد به نفس و عزت نفس بزرگ میشه.خدا براتون حفظش کنه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اخی جونم..💖💖💖  بعضیا باید یاد بگیرن از این خانوم باوقار..💗💗💗  دستتو می‌بوسم بخاطر ...

ماپارسال عید کربلا رفتیم از اونموقع دیگه دختدم بدون اینکه ما چیزی یادش بدیم چادرمیپوشه

ممنون عزیزم