2777
2789

شوهرم روزای بیکاری میره مسافرکشی برای شهرستانشون ک نیم ساعت بااین جا فاصله داره قبلا سابقه خیانت داشت حتی هنوزم گوشی مخفی داره ولی راهی ندارم جز اینکه خودمو بزنم ب نفهمی 😔چن سال پیش همون جا کار میکرد ولی خب معلوم شد اقا بای خونه...  دوس شدن خوب شد زود فهمیدم کلی قهرودعوا تاطلاق پیش رفتیم تااینکه اینم دیگه نرفت اونجا چن وقت پیش دیگه واقعا تو خرج زندگی موندیم گف میرم کار میکنم منم ب ناچار قبول کردم چون دیدم چاره ندارم قبولم نکنم یواشکی میره اینطوری باز به من میگه ولی خب قرار شد حرف وحدیثی پیش نیاد شماره ای با کسی رد وبدل نکنه تااینکه چن وقت پیش اومد گف ی خونواده ازهمشریاشون ک اتفاقا شناخت هم دارن ازش شماره شو گرفتن وهرجا میرن ب این زنگ میزنن ک بیا وببر چن بار ک زنه زنگ زد دعواافتاد ک کیه وچرا زنگ میزنه شوهرمم میگف بخدا این پیره نوه داره شوهرش شماره مو داه هر جا رفتین به اقا علی زنگ بزنین زنه هم ی بار زنگ میزد ییا دنبال ما ببر فلانجا به ده دقیقه نمیرسید دوباره زنگ میزد کجا موندی خلاصه ما چن بار دعوا کردیم و...هربار شوهرم میگف ن اینا بمن اعتماد دارن اینم بگم کل خونواده اینارو میبره اینور اونور پسراش عروساش وا...شوهرم میگف نمیتونم بگم نزنین بد میشه برام اینا فقط بمن اعتماد دارن اونی ک قبلا دربست میگرفتن انگار بد بوده شوهر این میگه تو مرد خوبی هستی من زن وبچمو باتو تا تهران هم میفرستم بس ک بهت اعتماد دارم .خلاصه من اونروز ازخواهرشوهرم پرسیدم فلانیا چجور ادمایین گف والا ادمای ساکتین به کسی کار ندارن مرده خیلی خویه زنه هم همینطور بولی دخترشون دوبار جداشده اینو ک گف من انگار مردم ی لحظه گفتم چی دختر اونم دوبار جداشده یعنی چی بعد خواهروهرم گف اره مادره وقتی جوون بود زندگی پسرخالشو زد بهم الانم خدا دخترشو اینطوری کرد یعنی علنا من فهمیدم هم مادره زیاد خوب نیست هم دختره  یعد ک دوباره زنگ زدن با شوهرم دعوامون افتاد من گفتم نباید ببریشون اون گف پول میدن نمیتونم بگم نمیبرم منم گفتم چرا نگفتی دختر دارن چرا نگفتی دوبار جداشده بخاطر اون داری میبریشون کلی حرف بهم زدیم حتی ی سیلی هم خوردم شوهرم گف ابدومو میبری اینطور نیستاز طرفی مطمئنم چیزی بین اونا وشوهرم نیس حتی مطمئنم شوهرم خودشو جلو اونا اونقد خوووب نشون داده ک نگو ولی خب نمیخام زنگ بزنن بدم میاد اونقد صمیمی حرف میزنه زنه از طرفی دوس ندارم زنگ بزنن اونروز گفتم دوباره بطنن میزنم فحش میدم ولی باز دیدم امروز دوباره زدن نمیدونم چیکار کنیم الان ۴ روزه قهریم سر این از طرفی کوتاه بیام بدتر پررو میشه کوتاه هم نیام قبول نمیکنه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمارشو از گوشی شوهرت بلاک‌کن

نمیشه شوهرم قیامت میکنه 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
چقد بی دلیل و .....

یعنی چی 

الان زندگی زهر کردی اخرش که چی

واقعا ارزش نداره این مرد

میخای قایمش کن تو پستو

خودش میخاد بره میتونی جلوشو بگیری

الان جونی چهار سال دیگه روانی شدی ازبس حرص میخوری بیخیال باش بسپار بخدا اخرش همهاینا گندش درمیاد 

عزیزم درک میکنم دست خودت نیس اعتماد از بین رفته و شما هر لحظه باز منتظر خیانت هستین .

ولی خواهشی که ازت دارم تا وقتی که ندیدی خیانتشو خودتو اذیت نکن ، بزار بره بیاد به خدا اگه چیزی بود از ترسش دیگه نمیرفت اینو مطمعن باش .

من خیلی اینحور کارا کردم ولی تهش خودمو کوچیک کردم .

ماهی و هر چی بیشتر تو دستت فشار بدی زودتر لیز میخوره و میره دقیقا مثل مردا .

الانم اشتی نکن فقط سنگین باش بزار خودش بیاد سمتت وقتی اوکی شدین این بحث و باز نکن .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

یه بار که زنگ میزنن توهم با شوهرت برو بگو منو برسون فلان جا.بذار ببیننت و تو هم اونا رو ببینی.

میدونن زن وبچه داره خب ولی ی بار شب زنگ زدن اتفاقا ما هم پیشش بودیم گفتن بیا مارو از عروسی بردار گفتم مارو هم ببر گف نه یهو دیدی اونا زیاد بودن جا نشدن

میدونن زن وبچه داره خب ولی ی بار شب زنگ زدن اتفاقا ما هم پیشش بودیم گفتن بیا مارو از عروسی بردار گفت ...

من رگ خواب شوهرتو نمیدونم

اما رو شوهر خودم بخوام مثال بزنم اگه قربون صدقه اش برم و خرش کنم و با حالت لوس بگم  لطفا نرو حرفممو گوش میده اما اگه مقابلش گارد بگیرم بدتر میکنه و لجبازتر میشه

الهی به امید خودت...  
عزیزم درک میکنم دست خودت نیس اعتماد از بین رفته و شما هر لحظه باز منتظر خیانت هستین .ولی خواهشی که ا ...

مطمئنم میاد اگر اومد چه کنم اخه خودشم فهمید رو خط قرمزم پا گذاشته نمیخام باهاش اشتی کنم نمیدونم اومد چی بگم چجودی بگم ماجرارو اخه من مطمئنم زنه دوباره زنگ بزنه جلو من باز دعوامون میشه

مطمئنم میاد اگر اومد چه کنم اخه خودشم فهمید رو خط قرمزم پا گذاشته نمیخام باهاش اشتی کنم نمیدونم اومد ...

اگه میاد که چه بهتر .عزیزم یه چیز بهت بگم هیچ چیزی ارزش اینو نداره که زندگیتو خراب کنی یا حال خوبتو بد کنی .

آشتیتو بکن بخند عشق کن اگه هم زنگ زد اصلا واکنشی نشون نده من بهت قول میدم چیزی نیس.

اینو مطمعن باش اگه باز به خیانت فکر کنی اون اتفاق برات میوفته ما هممون داریم با ذهنمون زندگی میکنیم باور کن .

پس فکر خیانتو بنداز دور و خودتو اذیت نکن مطمعن باش اگه خیانتم کنه بالاخره دستش رو میشه پس علکی خودتو اذیت نکن .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫