2777
2789
من و همسرم از سال ۲۰۱۷ داریم ثبت نام میکنیم😂 امسال که پول میخواد، باید ببینیم این پولو چطور باید پر ...

ببخشید عزیزم باید برم کافی نت ؟ 

دوستم داشت تعریف میکرد 

همسایشون توی روستا رفته وبت نام ب اسمش درومده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه من شایعه میکنم من با شایعه درست کردن چی عایدم میشه؟ اول برین درموردش بخونین بعد شایعه شایعه کنی ...

😮😂😂😂  پیج های اینستا رو میگم 😐 چرا مطلب نگرفته حمله میکنید ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منی ک دارم تلاش میکنم برای مهاجرت البته ن امریکا ب اروپا حالا اینو هم باید تست کنم شاید شد

منم 

از جه طریقی میخای بری ؟ 

بنظرت من روی شنا و ورزش تمرکز کنم ؟ نتیجه داره ؟

نه امریکا منو میخواد چیکار 😐😐😐

اگر میخواست ادم بیکار و بی پول راه بده که کشورش این نمیشد 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چرا

ترامپ گفت دیگه به ایرانی ها ویزا نمیدیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من و همسرم از سال ۲۰۱۷ داریم ثبت نام میکنیم😂 امسال که پول میخواد، باید ببینیم این پولو چطور باید پر ...

اخه قبول هم بشی کلی مصاحبه داره شانس قبولی تو مصاحبه هم کمه

زبان بلد باشی 

اونجا فامیل یا اشنا داشته باشی که 6 ماه اول ساپورتت کنه 

یه شغل یا تحصیلاتی داشته باشی که به دردشون بخوره 

پول داشته باشی تو حسابت که سال اول مخارجت دربیاد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

واقعا شانسیه قبول بشنولی اینکه بتونن برن شانسی نیست آفیسر باید قانع بشهامسال هنوز معلوم نیست بن باشی ...

چه جالب 

مشکل ویزا هم داریم اخه 

فکر نکنم بدن 

2790
2778
2791
2779
2792