2777
2789
ببخشید عزیزم باید برم کافی نت ؟ دوستم داشت تعریف میکرد همسایشون توی روستا رفته وبت نام ب اسمش درومده ...

نه عزیزم، تا پارسال که پولی نبود خودت هم به راحتی میتونستی ثبت نام کنی، خیلی ازسایتها هم آموزششو میذارن اگه سرچ کنی. البته امسال نمیدونم چطوره.

اخه قبول هم بشی کلی مصاحبه داره شانس قبولی تو مصاحبه هم کمهزبان بلد باشی اونجا فامیل یا اشنا داشته ب ...

به نظرم مهمترینش همون پوله، دیگه زندگیمونو جمع کنیم میشه. زبان هم کم و بیش از پسش برمیایم.در مورد آشنا نشنیده بودم، اما خب دخترخاله م آمریکاست. البته من خودم خیلی علاقه ندارم واقعا، به خاطر همسرم ثبت نام میکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مهمترینش همون پوله، دیگه زندگیمونو جمع کنیم میشه. زبان هم کم و بیش از پسش برمیایم.در مورد آش ...

اشنا یا فامیل می پرسیدند برای اینکه ببینند کسی باشه که بتونه چند ماه اول کمکت کنه که بتونی یه خونه و شغل برای خودت پیدا کنی و تو اون ماه های اول ازت حمایت کنه!  بالاخره ماه های اول سخت هست تا جا بیافتی 

قوانین درست بلد نیستی و ممکنه این باعث دردسرت بشه . 

اطلاعاتی مثل باز کردن حساب و گرفتن کارت بانکی و تبدیل کردن مدارک. گواهینامه رانندگی.  خرید ماشین  خرید وسایل از سوپرمارکت ها   یا هر اطلاعات ریز دیگه ای که یه نفر باید باشه که بهت یاد بده تا ماه های اول ورود تو یه کشور غریب سرگردون نباشی! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اشنا یا فامیل می پرسیدند برای اینکه ببینند کسی باشه که بتونه چند ماه اول کمکت کنه که بتونی یه خونه و ...

آره درسته حرف شما، مطمئنا بودن یه آشنا خیلی کمک کننده ست و آپشن حساب میشه.

آره درسته حرف شما، مطمئنا بودن یه آشنا خیلی کمک کننده ست و آپشن حساب میشه.

من خودم تا قبلش نمی دونستم بعد اون اشنا که رفته بود مصاحبه اینها رو که گفت دیدم راست می گه. درستش هم همینه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

2790
2778
2791
2779
2792