2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 57 پست
خیلی بهش وابستم نمیدونم چیکار کنم😭

🤦‍♀️🤦‍♀️منم سه سال پیش همینکارروکردم وطلاق نگرفتم الان بابچه ام وسط زندگی ک نمیدونم زن این خونه منم یامامانش گیرکردم

وقتی تو همه تلاشتو کردی و نشد پس ولش کن.زندگی رمان های دهه هشتاد نیست

با قلبم چیکار کنم میترسم افسرده یا پشیمون بشم

با اینکه میدونم کلی موقعیت خوب برام پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همه چی دوس داشتن نیس وقتی من نتونم ۲ نفرو دعوت کنم خونم وقتی خرج خورد و خوراک نداشته باشیم خرید ...

قبول که همه چی دوست داشتن نیست ولی ادم وقتی یکی و دوست داره کمکش میکنه با هم راه حل پیدا کنن باهم شغل عوض کنن با هم رشد کنن تو نداری با همن 

راهای دیگه رو برید

با قلبم چیکار کنم میترسم افسرده یا پشیمون بشمبا اینکه میدونم کلی موقعیت خوب برام پیش میاد

زمان همه چیز رو حل میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من الان با گذشته کار ندادمولی خوب برای شوهر خاله شما چک داده؟ اگه شوهر من بود که صد بار منت و غر میز ...

کلا هرکی از راه میرسه چک میده بهش

اخه فقط خرج من نیس که اینده چی 

دوسش دارم اگه بمونم خونه هیچ اقدامی انجام نمیدمبهم پیام داد چرا رفتی خونه بابات گفتم دیگه حوصله این ...

خب مشکل تر میکنی زمان دار اینجور بعدم حاظر میشی مهریه ات ببخشی تازه میفتن رو اذیت کردن ها و زمانبر شدن ها،عدم تمکین میگیره ، مهریه اتم تاثیرمیزاره هر بیست ماه به بعد یک سکه میشه!!

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
قبول که همه چی دوست داشتن نیست ولی ادم وقتی یکی و دوست داره کمکش میکنه با هم راه حل پیدا کنن باهم شغ ...

اون واسه وقتیه که واقعا طرفش هم بخواد 

داماد دایی من عاشق زنش بود 

اومدو هی چک داد بعدش نوبت رسید به دست چک زنش 

هرچی گفتن گوش نداد

اخرش دختر داییمو اومدن بردن😐یه طرفه تلاش کردن تهش پشیمونیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب آخه حسابش بخاطر چک دادن برا شوهرخاله خودت مسدود شده

و اینکه کاروکاسبیش چیه؟؟ینی میگی تنبلِ؟؟یا بدشانسی آورده

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
قبول که همه چی دوست داشتن نیست ولی ادم وقتی یکی و دوست داره کمکش میکنه با هم راه حل پیدا کنن باهم شغ ...

من همه راه هارو رفتم خیلیییی کمکش کردم خیلی درکش کردم خودشم میدونه ولی دیگه بریدم خستم چون هیچ پیشرفتی نمیبینم حتی یه ذره