2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نه

213 بازدید | 15 پست

کم کم دارم دیونه میشم از بس خود خوری کردم یه همکاری داشت چند سال پیش اونم بچه داره دوتا از روز اول ازدواج منو باهاش اشنا کرده نمیدونم بپشاید بخاطر اینکه شک نکنم بگم فقط همکارشه.ایرانم نیست کانادا زندگی میکنن.۴ سال پیش من یه پیامی دیدم براش فرستاده پیامش اماده بود ولی کلا مشکوک بود ازش گلایه کرده بود از اون روز چیزی نگفتم که خاک بر سر من مثلا شخصیتش زیر سوال میره ضایع میشه از ابن جرفا.چند باریه که میبینم نوتیف میاد از طرف اون براش یاد ۴ سال پیش میفتم بنظرتونم بگم که منو احمق فرض کرده یا نگم دارم روانی میشم دیگه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
ببین ناراحت نشیااااا ولی نفهمیدم

با همکار چند سالش در ارتباطه .از اول ازدواجمون در مورد اون بهم توصیح داده بود اخیرا احساس کردم یه جیک و پیکی هم داشتن باهم.من فک میکردم در حد همکارشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همکار چند سالش در ارتباطه .از اول ازدواجمون در مورد اون بهم توصیح داده بود اخیرا احساس کردم یه جی ...

اوه اینطوری 

یه مدت زیر نظر بگیر مثلا یواشکی پیاماش ببین 

پیامای حذف شده اگه داره ببین 

الان به شوهرت بگی شاید ناراحت بشه و گارد بگیره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اوه اینطوری یه مدت زیر نظر بگیر مثلا یواشکی پیاماش ببین پیامای حذف شده اگه داره ببین الان به شوهرت ب ...

اخخ رمزشو  ندارم همین عذابم میده

اخخ رمزشو ندارم همین عذابم میده

ای واییی خوب سعی کن رمز گوشیش پیدا کنی 

اگه اثر انگشته شب که خواب عمیقه اروم انگشتش بزار و باز کنه گوشی رو

چرا همچین حسی بهت دست میده؟

الان ده ساله ازدواج کردیم تا ۴ سال پیش اوکی بودم چون در موردش حرف میزد منم پیج دختره رو دارم .باهم بیرونم رفتیم.ولیییی شدهرم این پیامو از وقتی فرستاده کلا نظرم عوض شد.

وصــیــت کـــرده ام بــعــد از مــرگــم؛

هــمــراه مــن دو تــا فــنـجــان چـــای هــم دفــن کــنـنـد . . . !

شــایــد صـحـبــت هــای مــن بـا خــدا بـه درازا کـشیــد!

بـه هـرحــال دلـخــوریـهـا کــم نـیـســت،

از بــنـدگـانــش . . .

هــمـانـهایـی کـه بــی اجــازه وارد شــدنــد،

خــودخــواهــانــه قـضــاوت کــردنـد،

بـی مــقـدمــه شـکسـتـنـد،

و بــی خــداحـافـظــی رفــتـنـد .

ای واییی خوب سعی کن رمز گوشیش پیدا کنی اگه اثر انگشته شب که خواب عمیقه اروم انگشتش بزار و باز کنه گو ...

متوجه نمیشه بنظرتون؟؟خوابش عمیقع بله

الان ده ساله ازدواج کردیم تا ۴ سال پیش اوکی بودم چون در موردش حرف میزد منم پیج دختره رو دارم .باهم ب ...

متن چندان خاصی نیس

اصلا عاشقانه هم نیس

شاید رابطه دوستانه اشون شکرآب شده

و ممکنه هم ک دوستش از اینجور متن ها خوشش میاد و ایشونم بی منظور فرستاده

نظر من ک اینه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

متوجه نمیشه بنظرتون؟؟خوابش عمیقع بله

من یبار این کار کردم همسر خواب عمیق بود نفهمید 

شما واسه اینکه ببینی همسرت بیدار میشه یا نه وقتی تو خواب عمیقه دستش لمس کنید ببینید بیدار میشه یا نه 

چندبار امتحان کنید اگه بیدار نشد بعد گوشی بیارید 

عزیز بازم میگم اگه در حد شک همینجوریه خودتو اذیت نکن 

ولی اگه حس میکنی یه چیزی هست میتونی از گوشیش بفهمی

متن چندان خاصی نیساصلا عاشقانه هم نیسشاید رابطه دوستانه اشون شکرآب شدهو ممکنه هم ک دوستش از اینجور م ...

پس چرا من حس بدی گرفتم دختره هم این شکلک میمون هست دستش رو گذاشته رو چشش اونو فرستاده بود

من یبار این کار کردم همسر خواب عمیق بود نفهمید شما واسه اینکه ببینی همسرت بیدار میشه یا نه وقتی تو خ ...

اره حس بدی دارم یه بار خیلی بی مقدمه گفت یه لحظه موشیتو بیار رفت تو اینستام منم هر چقدر گفتم توهم نشون یده دایرکتتو فرافکنی کرد